Zernichow har signert!

22-åringen går fra Start til Jerv.

Velkommen Thomas Zernichow!

Vi er stolte over å offentliggjøre enighet med den unge midtbanespilleren om en 2-års kontrakt med Jerv. En spennende, ung spiller med stort potensiale.

- Vi er godt fornøyd med å ha kommet til enighet med Thomas som gjør ham til Jervspiller, forteller Rune Jakobsen i Jerv.

Samtidig må vi benytte anledningen til å skryte av vår nylig signerte samarbeidsavtale med IK Start - som gjør denne overgangen mulig, på en god måte for Jerv og for spilleren selv, fortsetter han.

De to klubbene signerte som kjent før jul en samarbeidsavtale og overgangen til Thomas Zernichow er første del av aktiveringen av avtalen. 

- Begge klubbene har gode intensjoner knyttet til denne samarbeidsavtalen, og nå ser vi at dette samarbeidet bærer frukter som styrker Jerv, avslutter Jakobsen.

- En spiller vi har fulgt en stund!

- Zernichow er en spiller vi har fulgt en stund og som vi ser frem til å få inn på laget vårt, forteller hovedtrener Sandstø om overgangen.

Vi får en ung spennende fotballspiller med lokal tilhørighet - som har de kvalitetene vi jakter i en indreløperrolle hos oss, fortsetter han.

Og mener samtidig at Thomas Zernichow har alle egenskaper og kvaliteter for å bli en nøkkelspiller for Jerv.

8. Zernichow 

Thomas Zernichow overtar draktnummeret etter Christopher "Doffen" MacConnacher, og skal ikle seg nr. 8 for sin nye klubb.

- Dette gleder jeg meg til og det er veldig spennende å komme til Jerv og har stor tro på at jeg kan ta nye steg her i klubben, sier den nysignerte midtbanespilleren.

Jeg kjenner godt rollen og systemet som Jerv spiller, og er veldig komfortabel i systemet fortsetter han. 

Klar for å vise seg frem!

- Jeg er en hardtarbeidende og teknisk god fotballspiller, er kvikk og har har god fotballforståelse.
Jeg ser frem til å starte på Jervkarrieren og ikke minst så er jeg klar for å vise meg frem i Jervdrakten, avslutter Zernichow før han løper til sin første Jervtrening.

Vi ønsker Thomas Zernichow velkommen til FK Jerv!

Thomas trener sammen med sine nye lagkamerater i Normisjonshallen  idag (torsdag) kl 14.30!

Annonse fra Eliteserien: