Wilson har gjennomført sin første økt

Peter Wilson (25) er en spiller Arne Sandstø har jaktet lenge på

Like før overgangsvinduet stengte var det klart. Peter Wilson (25) kommer for første gang til Norge. Her skal han få smake på Eliteserien. I går hadde Svenske/Liberiske angrepsspilleren sin første økt med laget. Her var det to som var strålende fornøyde.

- Det kjennes bra og det skal bli veldig moro. Jeg ser veldig frem til dette, sier Wilson etter økten på Fevik. 

Videre forteller spissen om en varm velkomst og et godt førsteintrykk.

- Jeg gleder meg. Spillergruppen virker veldig fin, så dette ser jeg virkelig frem til, sier Wilson.

Spissen sine ekstreme ferdigheter er hurtigheten på topp. Dette er noe Arne har merket seg fra første stund, og har med det i lang tid jaktet på Wilson. Han har stor tro på at den talentfulle spissen kan bidra sterkt inn i spillergruppen.

- Wilson er en lovende spiller som jeg har sett for flere år siden. Han har spilt for GIF Sundsvall. Helt perfekt for kampbildene vi møter hver eneste helg. Han er flink til å starte inn bak og god i de fasen. Han er god i de bevegelige løpene og jobber hardt. Ikke minst er det positivt at han snakker nesten norsk! Wilson er også veldig positiv og en fin gutt, som vi er glad for å fått inn, sier Arne og forteller videre om en angrepsspiller som jakter målformen.  

Stor tro

- Wilson har hatt faser der han har scoret mye og perioder der han har vært i noen klubber der det har vært litt for høyt nivå og tøffere å slå igjennom. Nå er han her for å finne seg selv og score en del mål utover høsten, forteller Arne.

- Vi har Kjempetro på at han gir laget et løft slik som Håkans har gjort ved å gi energi inn i laget. Vi ser at ting funker. Får man inn en og to til vil vi bli mye sterkere tror vi.

Vi ønsker Peter Wilson velkommen til Jerv-familien! 

 

Annonse: