Viktig seier i første seriekamp!

3 poeng i serieåpningen mot Ørn Horten! Foto: Inge / Studio Design

Gårsdagens første seriekamp ble spilt på Cemo Arena Flekkerøy mot Ørn Horten. Kampen endte med en viktig 1-0 seier til Jerv. Allerede nå kommende onsdag, tirsdag 10. april går 1. runde i NM av stabelen. Dette mot Randesund IL på Sukkevann kunstgress. 

Vi tok en prat med hovedtrener, Lars Bohinen etter gårsdagens kamp. 

- Det er kaotisk og en vanskelig bane å spille på. Vi spiller ok til tider og har klart flere sjanser enn det Ørn Horten har, samtidig som de har et par store på 0-0, sier Bohinen og forteller videre om kampforløpet og matchvinnerne som står frem.

- Det er viktig å ha matchvinner bak, Øystein Øvretveit hadde en klasseredning der. Ellers i kampen bølger det litt for mye, vi har litt for lite kontroll på ballen i lange perioder, det blir utviklingsfokuset fremover. Ellers er vi fantastisk gode til å forsvare egen boks og ofre oss med kropp, hode og alt vi har mellom. Mansour Gueye går foran og viser hvordan ting skal gjøres. Vi holder nullen for første gang i år og scorer på dødball, som vi heller ikke har gjort. Det er fint å ta frem i premieren. Vi vet at spillet vårt skal komme, forteller Lars Bohinen etter gårsdagens kamp. 

Målscorer: Mansour Gueye

Bytter:

Mafi ut, Hauge inn

Strangstad ut, Markmanrud inn

Schröter ut, Endresen inn

Wichne ut, Henri inn

Annonse: