IMG_8896

Viktig 2-1 seier over Brann 2!

I går møtte vi Brann 2 til kamp på Fevik Stadion. En kamp som vi fikk en god start på. Etter kun 5 minutter spill får Peter Wilson med seg ballen på kanten. Wilson finner Andreas Endresen og slår et perfekt innlegg. Endresen får stå helt alene og heade ballen kontant nede i hjørnet. Keeper er sjanseløs.

Ikke mange minuttene etter, er vi frempå igjen. Andreas Endresen kommer i løpsduell mot forsvaret til Brann 2, som igjen er sjanseløse. Med Endresen sin hurtighet og presisjon setter han ballen nok en gang kaldt i hjørnet.

De første 35 minuttene har vi god kontroll på kampen. Deretter slipper vi Brann 2 mer inn i kampen. Like før pausen utligner bortelaget til 2-1 og kampen lever igjen.

2. omgang svinger frem og tilbake. Brann 2 får et skudd i stolpen og er frempå, men en påskrudd Øvretveit holder Brann 2 unna. Vi slår mye langt men vi får også kombinert oss noe frem i banen. Josias King Furaha kommer innpå og markerer seg. Han bruker farten sin, får med seg laget frem, kombinerer og kommer til avslutning, men keeper til Brann 2 redder. Det blir en kamp med mye langpasninger og tøft duellspill som resulterte i fem gule kort til våre spillere og fem bytter.

Markering

Vi hadde også en markering før kampstart. Dette for vår Kaptein, Mathias Wichmann som vil med stor sannsynelighet oppnå 200 kamper borte mot Brattvåg 2. juni! Vi takker Wichmann for innsatsen, lojaliteten og kontinuiteten han har lagt ned og legger ned i Jerv, over flere år!

Styreleder, Øyvind Johannesen overrekker en utmerkelse til Wichmann før gårsdagens kamp mot Brann 2.

Gule kort:

24’ Lucas Larade

30’ Peter Wilson

51’ Jimmy Ange Mutsinzi

62’ Eivind Helland

90’ Andre Rosmér Richstad

Bytter:

46’ Lucas Larade ut, Andre Rosmér Richstad inn

61’ Peter Wilson ut, Felix Schröter inn

64’ Torje Wichne ut, Runar Hauge inn

77’ Andreas Endresen ut, Josias King Furaha inn

77’ Iman Mafi ut, Henri Stanic inn