Videre til 2.runde i cupen

Vi er videre i cupen etter en seier som satt litt langt inne

I perfekt kampvær på Kristiansand Stadion ble det mer spennende enn de fleste hadde sett for seg.

Langsom omgang

Det var ikke før det var spilt i underkant av 20 minutter at den første sjansen skulle komme. Da kom Konté til avslutning, men skuddet gikk utenfor. Da det var spilt 35 minutter headet Fandi ballen i mål, men dommer blåste frispark til Donn og annulerte målet. Resten av omgangen skjedde det ikke stort noen av veiene og vi gikk til pause uten mål i kampen.

God avslutning på kampen

Guttene virket ikke helt på etter hvilen, og da det var spilt i underkant av 10 minutter av andre omgang satt Donn ballen i mål og gikk opp i 1-0 ledelse. I et uoppmerksomt øyeblikk satt Donn hurtig i gang på frispark, og alene mot Olsvoll gjorde Donn kanten ingen feil og lobbet ballen over vår sisteskanse. Det så lenge ut som det skulle gå mot Donn seier, men da det var spilt 77 minutter slo Novak et perfekt innlegg til Fandi som stanget ballen i mål og vi kunne juble for 1-1. Vi presset på, men som første omgang hadde vi ball omtrent hele tiden, men vi slet med å skape de store sjansene. Men da det var spilte 86 minutter satt vi endelig 2-1 scoringen. Mafi la et flott innlegg til Norheim som knuste alle Donn spillerne i luften og stanget ballen i mål. De siste minuttene kontrollerte vi seieren inn og kan juble for at vi er videre i cupen.

Intervju med Sandstø:

Bytter:

46' Konté ut, Furtado inn
46' Latifu ut, Novak inn
58' Håbestad ut, Pibe inn
58' Solli ut, Campos inn
67' Zernichow ut, Norheim inn