Vi takker seks spillere for deres innsats!

Flere spillere takkes av og forlater klubben

Sesongen er over og flere spillere takker for seg.

Ask Tjærandsen-Skau fra Bodø/Glimt og Ole Martin Kolskogen fra Brann er ferdig med låneopphold og vender nesen hjemover igjen. 

Mens Willis Alvês Furtado, Felix Schröter, Amund Wichne og Dylan Mboumbouni har utgående kontrakter og er ferdig i Jerv. 

Willis Alvês Furtado og Felix Schröter kom før 2021 sesongen og har siden da markert seg godt i Grimstad og Norsk fotball. Med styrken, offensiviteten og råskapen er dette to spillere som sterkt bidro til at Jerv rykket opp til Eliteserien.

Schröter har markert seg med sine scoringer og Furtado med sin enorme styrke som kunne velte enhver over ende. Furtado ble også matchvinner tidligere i år og hadde en god start på sesongen, dette hadde også Schröter. Men utover sesongen ble det ikke helt slik både vi og spillerne hadde håpet på, og med utgående kontrakt har vi valgt å gå hver til sitt. 

Amund Wichne kom før 2022 sesongen og Dylan Mboumbouni kom i sommerpausen. Keeperen og stopperen signerte ut 2022 og med det blitt enighet om å gå hver til sitt. Wichne og Mboumbouni har bidratt godt i flere kamper. 

Med det vil vi i FK Jerv takke spillerne for en iherdig innsats som er lagt ned for klubben. Vi ønsker også alle masse lykke til på veien videre!💛💙

På gjensyn!

Foto: NTB

 

Annonse fra Obos-ligaen: