Vi oppsummerer kampene som utviklingsavdelingen har spilt så langt

Det har blitt en god start på Jervlagene!

Jerv 2 åpner sesongen i kveld hjemme mot Flekkefjord på Levermyr kunstgress kl.19:30, men resten av utviklingsavdelingen er allerede godt i gang med sesongen.

Utviklingsavdelingen har fått en god start på seriespillet og eneste poengtap har vært da to Jerv-lag møttes i G16-serien.

G14-laget som ledes av Tommy Runar har fått bortekamper utsatt grunnet snøværet, men hjemmekampene har de fått gjennomført. De står med full pott og 6 poeng etter 8-2 seier mot Vindbjart og 6-1 seier mot Hånes/Tveit.

15-åringene som spiller i G16-serien har foreløpig bare spilt én seriekamp. Den endte med 4-0-tap mot Jervs 16-åringer. I påvente av nye seriekamper har de reist til Skien for å teste seg mot Odds 15-åringer. Det endte med en 3-1 seier til Jerv-laget som ledes av Tobias Birkedal. Den kampen kan du lese mer om her.

Jervs G16-lag som ledes av Trond Vinterstø står med to seire og 10-0 i målforskjell etter å ha slått Jervs 15-åringer og sendt Gimletroll hjem fra Levermyr etter en 6-0-seier.

Glenn Andersens G19-lag slo Flekkefjord 4-2 på Levermyr i første seriekamp og forrige ukes kamp snødde bort.

I NM har Jerv gått videre til de neste rundene både i 16- og 19-årsklassen. G16-laget, som i NM består av en blanding av spillere fra 15-årslaget og 16-årslaget, slo Randesund 3-1 borte og har gått videre til regionalt seriespill hvor de har fått hjemmekamp mot Odd. I 19-årsklassen ble Hisøy slått 8-1 og Gjerstad 6-2, dermed avanserte man til 1.runde hvor man møter Våg på bortebane.

Annonse: