Vi nærmer oss et nytt overgangsvindu!

Et åpent brev til alle med hjerte for Jerv!

Hei,

til alle som støtter og elsker fotball og FK Jerv!

Fantastisk å spille kamper sammen med dere igjen. Fotball blir ikke det samme uten dere på tribunen. Fantastisk følelse de siste kampene med publikum tilstede, deilig å kjenne at hele følelsesregisteret fungerer. Nydelig den ekstra spenningen det er å se laget man støtter og kjenner spille kamper. 

Klimaks når kamper avgjøres i slutten. Når vi går opp i 1-0 i det 60 minutt, og det er 30+tillegg igjen, hvert minutt føles som et helt år. Se på oppofrende forsvarsspill, gode angrep og individuelle prestasjoner. Alle som ser har sin fase i spillet de liker, noen liker forsvar, mens noen liker angrep. Mange ønsker å se 11 mann blø for drakten, noen vil se tuneller og driblinger. Fotball sammen med venner og kjente er fantastisk. 

Vi har nå passert 1/3 del av sesongen. Vi har spilt oss fram til en meget bra plassering på tabellen. Vi har en sterk stall med mye gode ferdigheter. Klubben har investert i verktøy, som gjør at vi ikke står tilbake for noen norske lag, når det gjelder analyse, måling fysisk, og den oppfølging og kvalitetssikring som trengs. De «store» klubbene har snublet litt i starten, noe som har gjort at serien er helt åpen og spennende. 

Vi nærmer oss et nytt overgangsvindu. 

I det forrige vinduet måtte vi selge Michael Baidoo (for klubbrekord), muligens vår beste spiller. Vi var raske, dyktige og heldige og fikk inn en erstatter raskt. 

Vi ønsker ikke å selge i det kommende vinduet. Men vi vet alle at bivirkningen av å ligge i toppen, er økt interesse på våre spillere. Vi kan muligens stå imot norske klubber, men det har også kommet interesse fra utenlandske klubber.
Da er risikoen større for at det kommer et bud det blir vanskelig å si nei til. 

Jeg hjemsøkes hver dag av en og samme tanke.

Dette er vårt 100 års jubileum, vi har spilt oss til et meget spennende utgangspunkt. Hvis det er en gang vi skulle strekt oss det lille ekstra, så MÅ det være nå!!!! En ny runde i kampen om direkte opprykk, eller inn i en kvalik som vi ved to anledninger har vært utrolig nære... 

8 minutter fra opprykk sist. 

Klubben har strekt seg langt. Knut Ugland har strekt seg veldig langt for at vi har kunnet komme der vi er nå. Neste steget vil være å få inn forsterkning i vår første 11èr, det vil automatisk også gi oss bedre bredde i stallen. Høyere kvalitet og god bredde, vil selvsagt gi oss et fantastisk utgangspunkt foran en fantastisk spennende høst. 

Summer er vanskelig å si, vi bør klare det med 2 millioner. Ingen spillere blir rike på penger i FK Jerv. Vi ønsker å gi spillere, fans, sponsorer og alle som er glad i at noe skjer i Grimstad, tidenes mest spennende høst. 

Spørsmålet til alle der ute.
Er det noen som ønsker å være med på dette?
Vi er bare 100 år en gang!! 

Hilsen Treneren

 

Annonse fra Obos-ligaen: