Vi er fortsatt best på Sørlandet!!

Fantastisk deilig seier når vi viser at vi fortsatt er best på Sørlandet!

Det var duket for en spennende kamp da Start gjestet Levermyr til Slaget om Sørlandet.

Klart best

Allerede etter 3 minutter fikk vi kampens første skudd på mål, uten å lykkes med å score. Defensivt hadde vi god kontroll på Start, men vi klarte ikke skape de store sjansene. Da det var spilt 33 minutter satt scoringen. Vi fikk frispark i god posisjon som Furtado fikk på mål, keeper måtte gi retur og Furtado klinket til igjen. Der stod Campos å styrte ballen i mål til 1-0 ledelse. Like før pause sendte Campos Pibe alene gjennom mot keeper. Pibe var iskald i avslutningsøyeblikket og satt ballen under start-keeperen. Vi gikk til pause på stillingen 2-0.

Jevnere omgang

I andre omgang startet vi bra, men sjansene endte i hjørnespark istedenfor avslutning på mål. Vi fortsatte likevel å presse på og kom til en god mulighet på heading, men den gikk utenfor mål. Da det var spilt 70 minutter satt Start inn reduseringen og det var 2-1. Da det var spilt 80 minutter økte vi ledelsen igjen. Furtado spilte Ibrahim alene gjennom, og han satt ballen fint i mål til en 3-1 ledelse. Da klokken viste ordinær tid redusert Start til 3-2 som også ble sluttresultatet.

Kampens høydepunkter:

Bytter:

71' Pibe ut, Ibrahim inn
81' Mafi ut, Solli inn
84' Campos ut, Schröter inn
84' Furtado ut, Zernichow inn