Vellykket Walk and talk på tvers av nettverkene

Stor suksess på J.J. Ugland Stadion- Levermyr onsdag formiddag!

I dag startet dagen med Walk and talk på J.J. Ugland Stadion- Levermyr. Dette ble gjort i samarbeid og på tvers med nettverket av Hege Larsen og Walk in the park Sørlandet. 

Med lang venteliste og stor interesse var det ikke tvil om at aktører ønsket å komme til Levermyr denne dagen, som er utrolig stas! Med hele 70 bedrifter til stede var det en stor suksess! 💛💙

Det gjorde at vi kunne dra nytte av hverandre sitt nettverk, treffe enda flere nye fjes i Agder og se på mulighetene for business på tvers. 

Innholdet for dagen

Dagen startet med et foredrag av hovedtrener Arne Sandstø og assistenttrener Andreas Hagen. Her var temaet: Ledelse, hvordan være en god leder og hvordan motivere og ha tro på det man gjør. Med dette relaterte Sandstø & Hagen til klipp og analyse som gjøres i forkant av kamp. Dette ble vist og eksemplifisert i fotballkontekst som kan relateres til bedriftene. Til slutt ble det vist en modell som flittig blir brukt for å utvikle spillerne ytterligere. 

Etter foredraget av Sandstø & Hagen ble tre bedrifter trukket ut og fikk mulighet til å skyte straffe på straffekongen Øystein Øvretveit. Vinneren med best skuddfot ble Vetle Kleiven! Han vant 2 kg smash og en signert Jervdrakt, Gratulerer! 

Siste og største del av bolken denne formiddagen var Walk and talk. De ulike bedriftene gikk sammen tre og tre, for å så vandre rundt på stadion i femten minutter, før de så byttet grupper for å kunne kytte enda flere kontakter. 

Sola skinte, summingen gikk og det var en svært fin formiddag med god stemning. Vi er utrolig glad for at så mange tok turen! Takk for at vi fikk vist frem arenaen for dere.

Velkommen tilbake!

Annonse fra Eliteserien: