Vellykket tur til treningsleiren på Marbella!

Hyggelig tur til de varmere strøk med nettverket!

Mandag ettermiddag 6. mars var det klart for en tur til Marbella på treningsleiren til Jervspillerne sammen med partnerne. Dette var en reise fra mandag til torsdag formiddag 9. mars.

Første dagen

Tirsdag startet dagen med frokost og et møte med faglig påfyll. Dette var av tidligere Jervspiller, daglig leder i Jerv og Start, Christopher MacConnacher "Doffen" som bor på Marbella og driver sine forretninger her nede. 

Etter et innholdsrikt møte gikk turen videre til sjøs. Her ble gruppen guidet mens man kunne nyte fint vær i godt selskap. 

Videre herifra viste Doffen (som du ser i midten av bildet) oss rundt i gamlebyen før vi på kveldstid inntok en flott 3-retters middag på den velkjente plassen Leña Las brasas X Dani Garcia. 

Andre dagen

Denne dagen startet med frokost før turen gikk videre til treningskampen til Jerv sitt A-lag som ble spilt på Santa Maria Polo Club Sotogrande. Dette var en kamp mot laget La Balona som endte 0-0. Der vi hadde flere store sjanser til å avgjøre kampen, men kampen lot seg ikke vippe vår favør. 

Sparebanken/Sørmegleren ble med på et bilde med A-laget etter kampen.
Sparebanken/Sørmegleren ble med på et bilde med A-laget etter kampen.

Etter kamp ble det lunsj på en strandkafè like ved hotellet før man fikk litt fritid. På kvelden ble det middag med partnere og A-laget med trenerteam på restauranten MOSH - Fun Kitchen med velkomsttale, yngst taler og gode samtaler rundt bordene. En fin kveld med god mat og alle samlet. 

Torsdagen gikk til hjemreise.

Vi takker partnerne for en flott tur og Doffen som guidet oss rundt. Vi takker også A-laget og trenerteam for en hyggelig aften på Marbella! 

Annonse fra Obos-ligaen: