Vellykket Padelturnering med nettverket!

En fornøyd gjeng fikk brynt både seg og sitt vinnerinstinkt med Padelturnering

I dag tirsdag 15. november var det duket og klart for å teste ut Padelturnering med nettverket. Dette ble arrangert i den nyåpnede hallen på Hånes. Med flere fornøyde partnere som ga alt for å gå av med førsteplassen, var dette veldig moro!

Programmet for dagen

Før vi satte i gang med turneringen presenterte head coach for hele Just Padel og hallsjef for begge hallene i Kristiansand, Joakim Bønch Johansen seg. Han fortalte om hvilke muligheter Just Padel har for bedriftene og informasjon rundt konseptet. 

Deretter fortalte daglig leder, Jon Ole Reinhardsen om både året som har vært og planer for 2023. Han snakket også om de langsiktige målene for det sportslige og økonomien. 

Vi fikk også innsyn i partnerundersølelsen og målingene Moment Analyse har gjennomført med våre partnere, før vi til slutt fikk en oversikt over planene med nettverket som skal skje i 2023. 

Det ble en fin formiddag med lett servering av Bergshaven Bakeri og kaffe. Det ble mye godt spill, god stemning og man fikk både føle og teste vinnerinstinktet. Takk for en super formiddag!
 

Vinneren av turneringen ble Geir Nordahl fra Scantrade. Med dette vant han Jerv utgaven av FIFA2023, Gratulerer! 

Annonse fra Eliteserien: