Vellykket Jerv kick off!

Tirsdag 2. april ble til en festaften! Foto: Helge N. Olsen

I går kveld var det endelig duket og klart for Jerv Kick Off 2024! En fullsatt sal, to programledere og en spillergruppe som byr på seg selv, blir ikke annet enn en skikkelig festaften!

Assistenttrener, Thomas Sandstø og materialforvalter, Reidar Berg innledet kvelden med sangen "Shallow" i god stil. Berg kom inn på scenen i en lekker kjole som ga publikum en god latter. 

Det ble spillerpresentasjoner, draktlansering, utmerkelse, snakk og tilbakeblikk med Bohinen, loddtrekning med inntekt til Gatelaget, innblikk hos Gatelaget og ikke minst, grip mikrofonen! 

Håkon Krogelien og deler av spillergruppen tok utfordringen og sang foran en fullsatt sal! 
Håkon Krogelien og deler av spillergruppen tok utfordringen og sang foran en fullsatt sal! 

To spillergrupper ble utfordret og de tok virkelig utfordringen på strak arm. Det ble liv og salen sang med; "Hun er forelska i lærern!", (se klipp på FK Jerv sin Facebook og Instagram). 

I pausen ble det mulighet for kjøp av snacks, Svaberget supporterutstyr og noe godt å drikke! Vi vil takke Alf Olav Øye som stilte med servering av smakfull og god drikke før og i pausen.

Vi vil også takke Henning Torjussen som stilte opp med god musikk og lagde fest stemning! Jerven kom også på besøk og vi rekker en takk til Isabel Victoria som stilte opp her!

Solid oppmøte

- Det kom imponerende mange på Kick Off, flere enn forventet. De to tidligere årene har vi hatt fullsatt sal og det hadde vi så og si i år også!, sier markedsansvarlig Kamilla Aabel.

- Dette gir oss en pekepinn når vi ser på interessen, selv med PostNord -liga spill så føler jeg på optimisme, glede og iver blant supportere til å starte sesongen og med en spennende sesong i vente, sier Aabel.

Det ble hele 270 supportere som tok turen denne tirsdagskvelden

Loddsalg ble også en suksess der vi loddet bort to hele draktsett i hjemme og borte kolleksjonen. Det ble også loddet ut en signert ball og 6 gatelagskopper med 6 kampbilletter til valgfri kamp.

Inntekten av loddsalget gikk til Gatelaget og vi vil på vegne av Gatelaget rekke en stor takk til supportere som kjøpte lodd og støttet Gatelaget denne kvelden! Det betyr mye!

Annonse: