Vellykket helaften med nettverket & Davy!

I går ble det en innholdsrik helaften med våre fantastiske partnere!

I går, onsdag ettermiddag var det tid for arrangement med nettverket igjen! 

I går 14:30 møtte partnerne opp hos vår samarbeidspartner, Strand Hotel Fevik før vi busset ut til Det Norske Brenneri. Her hadde vi omvisning i urtehagen og produksjonen med smaking under veis. Assisterende leder for salg og markedsføring, Richard Nordahl viste oss rundt og fortalte om produksjonen, som var veldig spennende!

Etter omvisningen dro vi tilbake til Strand Hotel Fevik. Her ble det en liten matbit og noe godt å drikke før seansen med foredrag satte i gang. Teamet: Sport og utvikling!

Agenda: 

Vi var så heldige å ha med oss Pål Breen fra Norges Toppfotball (NTF) og Bernt Andersen fra TV2 under første seanse. De fortalte om sportslig utvikling og status for første halvår som rettighetshaver. 

I andre bolk hadde vi med oss Joey Hardarson som er faglig leder i landslagsskolen og øvrig spillerutviklingsaktivitet. Samt soneansvarlig i kretsen Alla Abdallah Eide. De fortalte om talentutviklingen på Sørlandet og sonemodellen i landslagsskolen. 

Vår samarbeidspartner, Generator Digital viste frem den nye partnersiden til Jerv, som straks er klar til bruk!

Trenerteamet med Eirik Kjønø & Co ble intervjuet av Davy Wathne og fikk flere gode spørsmål!

Etterfulgt ble det et innholdsrikt foredrag av Davy selv og hans fartstid som journalist, reporter og livet i sporten. 
 

3 - retters og quiz!

Det ble også servert deilig 3- retters middag med quiz etter hovedretten. Her var det Morten Syse, Ove Hagen. Jan Pettersen og Davy selv som viste til mest kunnskap og gikk av med seieren, etter en svært jevn quiz! Vi gratulerer!

Summingen gikk og vi kunne føle på en god atmosfære under hele arrangementet. Takk til alle som tok turen!  

Annonse: