Vellykket frokostmøte med nettverket!

En fin start på uken sammen med nettverket.

I dag, mandag morgen klokken 08:00 på Strand hotel Fevik var det endelig klart for frokostmøte igjen! Her møtte det opp over 70 ivrige samarbeidspartnere som var klar for en formiddag med nettverket. 

Morgenen startet med en deilig frokostbuffet i frokostlokalene til Strand Hotel Fevik. Deretter var det tid for møte. Her snakket marked ansvarlig Kamilla Aabel om frivilligheten, lojaliteten og viktigheten av det som skjer rundt en klubb. Hvor avhengig klubben er av frivillige, seniorgruppen, kommunen og andre som bidrar for at klubben går rundt! Deretter fikk Arne Sandstø ordet og snakket om hvordan prosessen i preseson har vært og spørsmål rundt dagens resultater og tropp. Spillere Thomas Ness og Daniel Arrocha ble også intervjuet for å fortelle om sine opplevelser ved å spille i Eliteserien.

Videre fortalte Svaberget om sine reiseruter, samt dugnadsånden og den enorme engasjementet som er rundt Jerv og innad i Svaberget. Under møtet fikk Svaberget med seg en flere medlemmer fra nettverket! 

Til slutt var det tid for partnerpresentasjoner. Her var først ut våre nye premium partnere Los & Entelios. De fortalte om strøm til både privatkunder (Los), til bedrifter (Entelios) og hvordan de jobber for å utvikle. Til slutt fikk vår nye sølvpartner Gard presentert seg. Gard snakket om sjøforsikring, hvordan de arbeidet og hva som de ser på som viktige tiltak og verdier for Gard.

Tusen takk til alle våre samarbeidspartnere som gjorde formiddagen formidabel!

Annonse: