Vellykket B2B Speed-dating på Strand Hotel Fevik!

Et av årets viktigste møter for samarbeidspartnerne har blitt arrangert!

Tirsdags morgen var det duket og klart for årets B2B Speed-Dating for samarbeidspartnerne til Jerv! Samlingen fant sted hos vår samarbeidspartner, Strand Hotel Fevik. Her ble det servert deilig frokostbuffet til alle partnerne ved ankomst. En god start på dagen!

Etter en halvtimes tid med god mat og summing rundt bordene, gikk turen ned i konferanserommet «Himmel og Hav» som har en flott utsikt mot sjøen.

Her ble årets plan for nettverket presentert av markedsansvarlig, Kamilla Aabel. Det ble også vist hvor høy score de ulike arrangementene i 2023 fikk. Hvert år gjennomføres det en partnerundersøkelse av vår samarbeidspartner, Moment Analyse som er svært nyttig for oss. Dette for å se hva partnerne savner, er fornøyde med og om vi skal gjøre forandringer i 2024. Ved å se på arrangement score har vi blant annet tilføyd flere bedriftsbesøk og damenes aften, da disse scoret høyest!

Vi fikk også presentert tre nye partnere, iteam og Sabrura. Siste partneren røper vi ikke her, da den blir presentert i nærmeste fremtid!

Advokatfirma Tofte Hald AS

Før vi startet med B2B Seansen fikk vi et flott foredrag av Advokatfirma Tofte Hald AS. Nylig ble Hald & Co og Advokatfirma Tofte fusjonert til Advokatfirma Tofte Hald AS. De er nå Sørlandets desidert største advokatfirma! Det var svært spennende å høre hvordan de arbeider, hvilke områder de tar for seg, hvor samfunnsengasjerte de er og hvor viktig ansatte er hos dem.

IMG_6801.jpeg
Her presenterer Daglig leder, Randi Granvold og Advokat, Ole Petter Stige om Advokatfirmaet Tofte Hald.

Sjekk ut Advokatfirma Tofte Hald AS her!

B2B Speed-Dating

Det var denne formiddagen satt opp 10 minutters møter med 1 til 1. Derav med korte pauser mellom og en lengre pause midt i. Totalt fikk hver partner 8 møter på litt i overkant av en time. Altså en effektiv måte å få nye kontakter på og ikke minst enda nærmere kontakter. En fin måte å se om man kan få til business og at man kan anbefale hverandre videre til bedrifters leverandører. En fin måte å bygge nettverk på.

Takk for en givende formiddag og takk for oss, Bodil Langerak og Strand Hotel Fevik!

Neste arrangement er Damenes Aften 12. mars!

Et arrangement som går på tvers av Jerv, Næringsforeningen og Galleri Grimstad. Her er det allerede 50 påmeldte!

Er du medlem i Næringsforeningen? Eller i Jerv sitt nettverk?

Da kan du bli med denne kvelden!

Send damene fra bedriften din og finn arrangementet på Næringsforeningens hjemmesider, under arrangementer.

Annonse: