Vellykket avslutning for G16

7 trenere og 44 spillere reiste lørdag morgen til hovedstaden med Jervbussen.

De voksne startet dagen på klubbhuset kl 07 med frokostlaging. Bergshaven bakeri leverte nystekte baguetter og tebriks. Kiwi på Biesletta bidro med ost, skinke, grønt og Litago. Da var det bare for trenerne å organisere smøring av 170 enheter til guttenes frokost. Like over kl 08 startet turen med Inge og Jervbussen mot Oslo. 

Før vi var kommet ut av Grimstad kommune var Vetle og Oliver i gang med å koble PlayStation opp i bussen, men de måtte etter en stund gi opp. En egen skjerm måtte anskaffes om de skulle komme i mål med prosjektet. 
På Fokserød ble det et lite stopp for å handle lørdagsgodt og diverse drikke. 


Vi ankom Oslo kl 12, og det var tid til noen timer på Karl Johan. Før vi reiste mot Ullevål var det bestilt bord på Peppes Pizza. X antall pizzaer blir fortært før ungdommen benytter sjansen til å foreta noen siste ærend og butikkbesøk. 

Kl 16 satt vi igjen i bussen på vei mot Ullevål stadion og Norge - Latvia. Det var mye liv, og god stemning utenfor og inne på stadion. Et tilnærmet fullsatt stadion var klare og forventningsfulle før kveldens oppgjør. Tross ivrig heiing og rop på tribunen endte kampen dessverre målløs og uavgjort. 

Det har vært en super avslutning på sesongen for en nesten fulltallig gjeng fra årets G16. 
PS! Ekstern skjerm ble kjøpt inn i Oslo så på hjemveien er det duket for FIFA- turnering. 

Tusen takk til alle for en fantastisk 2021-sesong.

Annonse fra Eliteserien: