Velkommen til FK Jerv, Are!

Are Strømland er ansatt som Trener G16 og Ansvarlig FFO.

Tar ansvaret for G16 og FFO!

Eirik Opdal valgte tidligere å si opp sin stilling som Trener G16 og ansvarlig FFO. Etter en søknadsprosess fant vi hans etterfølger.
Are er nå på plass i Jervtøy, og er i gang med sin nye jobb i Grimstad.

FK Jerv er strålende fornøyd med ha fått Are på plass i rollen.

Gleder meg til en spennende jobb
- Det er en spennende jobb, hvor jeg får muligheten til å utvikle meg mer både som fotballtrener og person. Jeg har et godt inntrykk av Jerv som klubb og ser frem til å jobbe sammen med mange hyggelige og kompetente mennesker, sier Are Strømland.

I FK Jerv skal du veksle mellom et hovedansvar for klubbens G16-lag, samtidig som du er ansvarlig for FFO. Hvordan ser du for deg dette?

- Kombinasjonen mellom G16 og FFO byr på mange forskjellige utfordringer med et stort aldersspenn fra de yngste på FFO til spillerne på G16, men det er aldersgrupper jeg har jobbet med før og til syvende og sist er fotballspillet likt og man skal ivareta mennesker på best mulig måte slik at de føler seg verdsatt, sier Are.


Are har erfaring fra FK Mandalskameratene, Egersunds IK og FK Vigør. Hovedsakelig som trener for ungdomslag og assistent på seniorlag, i tillegg å ha sportslig ansvar for FFO, samt andre sportslige oppgaver i klubbene. Gjennom dette er han blitt kjent med mange av oppgavene rundt en rolle som han nå skal til med, i FK Jervs FFO og som Trener for G16.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Are!
Velkommen til FK Jerv!

 

Annonse: