Velkommen Jeremy!

Kantspilleren Jeremy Cijntje (24) signerer ut 2023!

Under søndagens kamp var det flere som var oppmerksom på at det var en ukjent spiller som var med på benken. Dette var ikke hvem som helst, men en fremtidig Jervspiller! Jeremy kommer fra Nederland og har spilt i første divisjon i Nederland, Keuken Kampioen Divisie. 

Jeremy forteller om en prosess der han tidlig ble overbevist om at Jerv ville være det rette valget.

- Jeg har spilt tre år i Heracles Almelo, og var på utlån til FC Den Bosch de seks siste månedene. Nå var jeg på leting etter både ny klubb og nye utfordringer. Her dukket Jerv opp!, forteller 24 åringen med et stort smil og forteller videre om en overbevisende Arne.

- Arne ringte meg og hadde god informasjon om hvordan Jerv spiller. Det er en måte jeg liker og det gjorde at jeg ønsket å komme til Jerv, sier Jeremy med stor iver.

Hva synes du om kampen som ble spilt i helgen?

- Jeg så en god kamp, vi forsvarte oss godt. Men vi fikk dessverre rødt kort. Hadde vi ikke fått det tror jeg vi hadde vunnet denne kampen. Nå må det jobbes fremover og jeg gleder meg til å spille for Jerv, forteller den talentfulle kantspilleren. 

Hva er din styrke på banen? 

- Fart! Jeg er en rask spiller som er god med ball i beina og som både liker å gi assister og score mål. Jeg gjør det med farten og ferdighetene, sier Jeremy avslutningsvis.

Vi ønsker Jeremy hjertelig velkommen til Jerv-familien! Vi gleder oss til å se han på banen! 

Annonse: