Velkommen Dylan Mboumbouni!

Styrker forsvaret ytterligere med tidligere Lyon spiller!

I pausen under gårsdagens kamp ble det hele offentliggjort. Dylan Mboumbouni (26) er klar for Jerv 1. august. Den franske midtstopperen har en fortid i Lyon og sine siste år oppholdt seg i den franske klubben SO Cholet. Dylan har også spill for den sentralafrikanske republikkens fotballag. 

Dylan forteller at han er glad for å være her og gleder seg til sine første minutter på banen. Han ser også på oppgaven til å holde seg i Eliteserien som et triggete mål og er rustet og klar for utfordringen!

- Jerv er et godt lag og jeg synes prosjektet som er på gang virker utrolig bra. Det å ha et mål om å holde seg i den øverste divisjonoen og kunne være med på å påvirke dette, er noe jeg ser på en fin utfordring og som jeg gleder meg til å bidra med, sier Dylan med et smil og ser frem til nye opplevelser.

Tidligere Lyon spilleren med sine 1,82cm skal være en robust, rolig og pasningssikker spiller å møte.

- Mine gode egenskaper er at jeg er flink til å ta ut rom som mine spillere forlater bak. Jeg er en rolig spiller og har hode med i ulike situasjoner. Jeg liker å spille ball og går hardt i press. Jeg har en god fot for både korte og lange pasninger, sier Dylan avslutningsvis. (oversatt) 

Dylan Mboumbouni har signert ut sesongen og vi gleder oss til å se han på banen fremover! Velkommen til Jerv-familien! 

Annonse: