Vålerenga ble for sterke i kveldens kamp

Utlignet til 1-1 men ble satt tilbake av to tette straffer

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 

Innholdsrik og uheldig førsteomgang

Det ble en spennende start på kveldens oppgjør. Etter kun 9 minutter setter Vålerenga sitt første for kvelden. Etter mye press i lengre periode skulle det se ut til å bli en krevende kveld. Like etter målet er vi frempå og John Olav Norheim skyter ballen knallhardt i mål. Men dommeren dømmer offside av situasjonen i forkant. Vi fortsetter presset og Leandro Fernandes kommer med et fint innlegg fra venstrekanten som stryker pannen til Hustad, men ballen går like utenfor. 
 
Vi står høyere i banen og får trille ball. Vi finner rommene i midten og får tre igjennom trange ledd. Leandro skyter men ballen treffer keepers bein og spretter opp i været. Ugland kommer på bakre stolpe og header ballen lekkert i mål, 1-1! Det gir oss et håp! Vi er med i kampen igjen. 
 
Etter spill som går frem og tilbake er Vålerenga frempå igjen. Etter 34 minutter drar de blåkledde med seg ballen inn i 16-meteren, en uheldig Leandro er for tøff i duellen og vi får blåst straffe mot oss. De blåkledde øker ledelsen til 1-2. Like etter i det 37 minutt er Øvretveit ute for å skjerme ballen, det vises tydelig at sisteskanse mener ballen er ute. Vålerenga får med seg ballen inn i 16-meteren igjen og skyter. Denne gangen i armen til en uheldig Norheim som holder armen til brystet. Det blåses straffe og Vålerenga øker ledelsen til 1-3.
 
Selv om vi ligger under, fortsetter vi presset og vi tørr å stå frem. Leandro prøver seg med et hardt skudd, men keeper er våken. Vi går til pause etter en stilling som ikke gjenspeiler det totale kamp-bildet.
 

Krevende 2 omgang - Perle scoring av Simsir

Vi blir liggende en periode og stangnere. Utover i omgangen kommer vi oss i større grad fremover og skaper mer. Men etter 57 minutt får Vålerenga corner og vi, nok en gang er uheldige. Wichmann ser ikke ballveien med flere folk foran seg og stusser ballen i eget nett, Vålerenga går opp i 1-4 ledelse. 
 
I det 71 minutt skjer det. Vi får frispark like utenfor Vålerenga sin 16-meter. Ingen annen enn Aral Simsir er klar for å ta frisparket. Midtbanespilleren dundrer til og viser til en vakker perle av et mål, vi reduserer 2-4. 
 
Ut i andre omgang får Willis Furtado sitt fjerde gule kort og må med det stå over neste kamp. Vålerenga tar i større grad over og setter sitt siste for dagen på overtid. Kampen ender til slutt 2-5. 

 

Bytter:

61' Hustad ut, Schröter inn
61' Ugland ut, Simsir inn
65' Norheim ut, Arrocha inn
66' Haarup ut, Mafi inn
73' Fernandes ut, Alvès inn

Annonse fra Obos-ligaen: