Vålerenga ble for sterke

Det endte med tap i dagens treningskamp mot Vålerenga på Intility Arena

Kampen startet med et fint angrep når Baidoo satt ballen i mål etter 3 minutter, men scoringen ble annulert da duellen før ble avvinket for offside. Vålerenga tok tak i kampen etter den annulerte scoringen, og vi hang ikke helt med. Når det var spilt 14 minutter gikk Vålerenga opp i 1-0 ledelse etter innlegg hvor målscorer fikk stå umarkert i feltet. Vålerenga fortsatte å presse på, og var farlig frempå ved flere anledningner. Og når det var spilt 19 minutter doblet Vålerenga ledelsen til 2-0, nok en gang på innlegg hvor målscorer fikk stod umarkert. Før det var spilt 40 minutter kunne Vålerenga økt ledelsen ytterligere, men Øvretveit hadde et par gode redninger.

Vi var mer med i kampen og når det var spilt 39 minutter kom utligningen. Wichne kom rundt på siden og la et fint innlegg til Campos. Han dempet ballen på brystet før han dunket til på volley via en Vålerenga spiller og i mål. Vi gikk til pause på stillingen 2-1.

Gode muligheter

Utover i andre omgang presset vi på for utligning, men det ville seg ikke. Når det var spilt 80 minutter pekte dommeren på straffemerket da Øvretveit var nær Vålerenga kanten i en én mot én situasjon. Straffen ble plasert i mål og Vålerenga økte til 3-1.

Da det var pasert 80 spilte minutter hadde vi to gode muligheter til å redusere, men avslutningene satt ikke. Kampen mot Vålerenga endte med det 3-1 i favør hjemmelaget.

Bytter:
49´ Pibe ut, Håbestad inn
59´ Novak ut, Kok inn
69´ Mafi ut, Solli inn
69´ Wichne ut, Zernichow inn