Vaffelonsdag med foredrag av Erik Krokvik

I dag ble det et godt oppmøte på vaffelonsdag. Hele 30 stk tok turen til klubbhuset denne formiddagen. Dette med foredragsholder Erik Krokvik i spissen!

Seniorgruppa i klubben har kaffe på huset alle hverdager. Men på onsdagene er det alltid den såkalte "Vaffelonsdagen" klokken 11:00. Denne dagen er det av og til en agenda, og denne onsdagen var det utviklingsanvarlig Erik Krokvik som holdt foredrag. 

Hele 30 stykk fra seniorgruppa stilte opp denne formiddagen og det var et stort engasjement under foredraget. Det ble åpnet opp for spørsmål, og flere dro nytte av dette. Seniorgruppa sin representant Eirik Berntsen oppsummerte foredraget til FK Jervs utviklingsansvarlig Erik Krokvik.

- Erik Krokvik fortalte om hvordan lagene i klubben organiseres denne sesongen kontra tidligere. Krokvik fortalte også om den nasjonale serien og om samarbeidet vi har med Imås, sier Berntsen og forteller videre om en målbestemt Krokvik med fokus på utvikling. 

- Krokvik poengterte utviklingen i klubben. Dette er på rett kurs. Målsetningen er å få flere lokale spillere opp til A-lag. Som et godt eksempel, Eskil Topland Duesund(16) som er lokal gutt og som fikk sin første proffkontrakt i år og som har imponert stort, sier Berntsen.

Ivrig gjeng var samlet på klubbhuset for kaffe, vafler og foredrag.
Ivrig gjeng var samlet på klubbhuset for kaffe, vafler og foredrag.

Hva synes du om å få innsikt i hvordan det jobbes i klubben?

- Veldig intressant. Det sier litt når det kommer såpass mange (30stk) denne onsdagen for å høre på hvordan Erik Krokvik og klubben arbeider innad i klubben. Folk kunne stille spørsmål, og det ble flere spørsmål, så dette var veldig nyttig for oss, sier seniorgruppa sin leder, Eirik Berntsen.

Ønsker du å ta en kaffe med seniorgruppa?

Da kan du komme uformelt til klubbhuset: mandag, tirsdag, torsdag og fredag klokken 11:30 eller på vaffelonsdag klokken 11:00.

Hver onsdag er det vaffel og kaffe for kr 50,-. 

Resten av uken er gratis med servering av kaffe og ingen påmelding!

Annonse fra Obos-ligaen: