Utrolig deilig med en etterlengtet seier!

Etter en jevn kamp gikk vi til slutt seirende ut av dagens viktige oppgjør!

I dag, 2. Pinsedag klokken 15:00 var det klart for Jerv - Hødd på J.J. Ugland Stadion- Levermyr. Det skulle vise seg å bli en jevnspilt og en svingende kamp i 90 minutter.

Kampforløp

1. omgang blir mye ball av begge lag, frem og tilbake på midten. Siste tredjedel vil seg ikke og vi stagnerer. Det resulterer i en sjansefattig omgang.

2. omgang klarer vi å øke tempoet noe, men Hødd kommer seg frem i banen og setter inn 0-1 etter 56 minutter. Ikke mange minuttene etter viser vår høyre back,Torje Wichne kunster! Han slår til med et langskudd fra skrått hold på 20 meter og setter ballen i nærmeste kryss!! Det gir håp og vi klarer å øke tempoet ytterligere. Samuel Pedro kommer seg løs et par ganger og skyter på mål, men keeper redder sjansene og vi går inn i 90 pluss tillegg. I det 93 minutt får vi corner og der dukker Jimmy Ange Mutsinzi opp nok en gang etter å ha vist kunster på hjørnespark forrige kamp! Han header ballen i mål og vi vinner 2-1! En enorm viktig seier som gjør at vi krabber opp på tabellen.

Bytter:

Ut, Sondre Auklend, inn: Mikael Ugland

Ut, Emanuel Grønner, Inn: Jeremy Cijntje

Gule kort: Lucas Larade og Torje Wichne.

BB: Torje Wichne

Egon Arendal

Det ble en stor suksess med dagens kamppartner Egon Arendal. Med grilling og cheeseburger på menyen ble det over all forventning. God stemning, hyggelige priser og ikke minst seier! Vi gleder oss til å få Egon Arendal på besøk i høst igjen! Takk for besøket!

Vi ønsker også å takke alle som tok turen for å støtte oss frem til seier i dag!