Utrolig comeback med ti mann!

Det ender 2-1 mot Bryne etter Mafi-utvisning og overtidsscoring etter å ha lagt under 0-1!

Foto Jan Skaregrøm

Endelig var det klart for ny hjemmekamp på J.J. Ugland stadion - Levermyr igjen etter landslagspause. Stadion var dekket i strålende sol og gressmatta hadde endelig begynt å se grønnere og bedre ut.

Gjennom hele den første omgangen er det vi som er det førende laget utpå banen. Vi kommer nokså nær scoring ved et par anledninger, først og fremst gjennom et par farlige skuddforsøk fra Konte, Campos og Furtado. Alle skuddene går like utenfor mål. Vi er også nære en litt heldig scoring når en Bryne-spiller nesten klarerer ballen i eget mål fra 5 meter, men bortelaget slipper med skrekken og klareringen går like utenfor. Gjennom den første omgangen har bortelaget fra Jæren kun én nevneverdig målsjanse.

Den andre omgangen starter på samme vis, vi er det beste laget og skaper mest, ifølge hovedtrener Arne Sandstø. Etter 63 minutter tar kampen en brå vending når Iman Mafi får direkte rødt kort når han takler en Bryne-spiller bakfra langt nede på Brynes banehalvdel. Ifølge Sandstø sliter vi de neste 10 minuttene med å tilpasse oss det å være kun 10 mann, og Bryne tar over mer av initiativet i kampen. Etter 74 minutter kommer også scoringa for gjestene fra Jæren når Meinhard Olsen setter ballen i mål fra 7-8 meter. Det skulle derimot ikke ta lang tid før vi svarte med scoring! Bare minuttet senere løper Furtado opp en ball i bakrom hvor han parkerer en Bryne-forsvarer og får lagt inn til ny-innbyttede Fandi. Han setter ballen opp i nettaket fra noen få meter!

Det siste kvarteret svinger kampen mye frem og tilbake og det kjempes knallhardt fra begge lag for å få den avgjørende scoringen. Etter 92 minutter kommer den endelig! Bryne har flyttet fram mye folk og innbytter Zernichow klarer å snappe et mislykket skuddforsøk fra bortelaget. Han setter fart fremover, spiller vegg med Fandi og finner til slutt Norheim med en nydelig hælflikk etter et meget solid raid 50-60 meter. Norheim banker ballen i mål og hele Levermyr går av hengslene! Vi rir av presset de siste overtidsminuttene og vinner 2-1!

Sjekk ut intervju med Sandstø på våre Facebook-sider ved å følge denne lenken!