Ute av NM etter straffekonk

Det gikk helt til straffekonkurranse i 2.runde i NM

Det var duket for fotballfest på Arkicon Arena når vi møtte Fløy til 2.runde i NM.

Ufortjent pauseresultat

Allerede etter fire minutter ut i første omgang fikk vi frispark i god posisjon, men lyktes ikke med å få den i mål. Vi fortsatte å presse på for scoring og innen det var spilt 20 minutter hadde vi produsert flere gode sjanser, men vi fikk den ikke til å sitte. Helt mot spillets gang fikk Fløy frispark da det var spilt 22 minutter. Fløy spilleren fikk et drømmetreff og limte ballen i krysset, og Fløy gikk opp i 1-0 ledelse. Resten av omgangen fortsatte vi å presse på og kom nok en gang til gode innlegg, men vi klarte ikke å utligne. Vi gikk til pause på stillingen 1-0.

Sjansebonanza

Etter hvilen var det igjen vi som var klart best og skapte de gode sjansene, men ballen ville ikke i mål. Men da det var spilt 66 minutter skulle vi endelig få som fortjent. Et hjørnespark ble headet flere ganger i feltet. Til slutt headet Sandberg ballen til Campos som headet i mål. Stillingen var da 1-1. Resten av omgangen presset vi på for nok en scoring og kom til flere gode muligheter. Vi lyktes ikke å sette ballen i mål og det endte med ekstraomganger.

Klart best

Igjen kommer vi best i gang og skaper et par gode muligheter. Men nok en gang var det Fløy som gikk opp i ledelsen. Uten å skape omtrent en eneste sjanse hele kampen går de opp i 2-1 ledelse etter en nytt frispark som gikk direkte i mål.

Ny snuoperasjon

Igjen lå vi under i en kamp vi var det klart beste laget. Da det var spilt 113 minutter satt utligningen. Fandi satt et perfekt langskudd i nota bak en sjanseløs Fløy-keeper. Vi fortsatte å produsere, og var nær ved å gå opp i ledelsen. Da det var spilt 119 minutter lå ballen igjen i mål bak Fløy-keeperen, men det ble vinket av for offside, og straffesparkkonkurranse var et faktum.

Etter straffekonkurransen gikk Fløy seirende av banen.

Bytter:

46' Kok ut, Fandi inn
77' Pibe ut, Konté inn
94' Mafi ut, Solli inn
112' Campos ut, Novak inn
114' Wichne ut, Zernichow inn