Uavgjort mot Ålesund

Det endte med poengdeling i kveldens kamp mot Ålesund på Levermyr Stadion

Det var klart for nok en toppkamp i OBOS-ligane når Ålesund var laget som stod på motsatt banehalvdel i kveldens kamp.

Pangstart

Vi fikk en forrykende start på kampen når vi etter 3 minutter gikk opp i 1-0 ledelse. Campos slo et perfekt hjørnespark som Wichmann headet lekkert over keeper. Utover i omgangen kom Ålesund mer med i kampen og skapte til tider noen skumle sjanser som vi dog fikk avverget. Vi presset på videre for å øke ledelsen og når det var spilt 36 minutter satt den. Etter et frispark og litt klabb og babb, bommet en Ålesund forsvarer på ballen. Ibrahim takket og bukket og satt ballen fint i mål bak Ålesund-keeperen. Vi gikk til pause på stillingen 2-0.

Tidlig redusering

Etter hvilen var det Ålesund som kom best i gang og 13 minutter ut i andre omgang satt reduseringen for Ålesund. Øvretveit hadde først ene god redning på et langskudd, men returen var det Ålesund angriperen som var først på og dunket den i mål til stillingen 2-1. Vi fortsatte å presse på og var ved et par anledninger nær ved å øke ledelsen ytterligere, men det manglet på den siste tredjedelen. Mot slutten av omgangen presset Ålesund oss og vi ble til tider lave i banen. Da det var spilt 81 minutter pekte dommeren på straffemerket, og den ble satt kontant i mål. Stillingen var da 2-2, og det ble også sluttresultatet.

Intervju med Sandstø:

Bytter

65' Schröter ut, Fandi inn
65' Furtado ut, Pibe inn
72' Campos ut, Kok
72' Wichne ut, Novak