Uavgjort i Skien

Dagens treningskamp mot Odds Ballklubb endte uavgjort

Vi kom godt i gang i dagens trenignskamp mot Odd, og innen det var spilt 20 minutter hadde vi produsert 3-4 fine sjanser, men vi ble likevel stående uten scoring. Odd var dog frempå med et par avslutninger som vi avverget. Men da det var spilt 20 minutter blåste dommeren i fløyta og pekte på straffemerket, og Odd gikk med det opp i 1-0 ledelse. 

Resten av omgangen fortsatte vi å presse på for utligning, og bygget opp mange fine angrep. Vi kom på innlegg og avslutning ved flre anledningner, men fikk ikke ballen i mål. Vi gikk til pause på stillingen 1-0. 

Fortsatte etter hvilen

I andre omgang kom vi nok en gang best i gang, og før det var spilt en drøy time hadde vi kommet på flere angrep hvor vi endte opp med hjørnespark etter avslutning. Da det var spilt 64 minutter skulle utligningen endelig sitte. Det ble slått en lang ball og Odds keeper kom ut, men Håbestad var høyest og fikk stusset ballen videre til Fandi som headet ballen forbi en forsvarspiller og i mål. Stillingen var med det 1-1. 

Etter scoringen fikk vi mer ro i laget, og fikk nok en gang bygd opp gode angrep fra bak i banen. Vi var også nær ved å score ved et par anledninger, men det ville seg ikke på siste tredjedel. Kampen endte 1-1, og vi reiser hjem fra Skien etter en solid gjennomført treningskamp. 

Bytter:
59´ Mafi inn, Solli ut
59´ Håbestad inn, Pibe ut
59´ Zernichow inn, Campos ut
59´ Ness inn, Wichmann ut
59´ Latifu inn, Norheim ut
59´ Myhre inn, Wichne ut
59´ Fandi inn, Baidoo ut
71´ Bringsverd inn, Fandi ut (fikk en smell)
78´ Olsvoll inn, Øvretveit ut 
 

Neste treningskamp spilles allerede førstkommende søndag. Da spiller vi på Intility Arena kl. 16:00 mot Vålerenga. 
Annonse: