Tungt tap i Skien

Vi kjempet iherdig med 10 mann lenge, men hjemmelaget Odd vinner til slutt 2-1.

Vi taper til slutt 2-1 i mot Odd i Skien etter å ha spilt med 10 mann fra det 38. minutt. Det hele startet med en real kalddusj når Adama Diomande stiger til værs på et innlegg og stanger inn 1-0 allerede etter 7 minutter spilt. Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før nykommer Peter Wilson sørget for balanse i regnskapet igjen. Etter 11 minutter spiller Mafi en flott bakromsball til den hurtige spissen som kommer seg foran Odds forsvarer og plasserer ballen i lengste bak Odds keeper Walstedt! Nydelig scoring av den svensk-liberiske spissen som viser seg fram ved første anledning! Videre i den første omgangen bølger det frem og tilbake og vi er fullt med i kampen.

Men kampen skulle få en brå vending i det 38. minutt når Sandberg prøver å klarere en noe svak pasning fra Wichmann. Det klarer han ikke, og feller istedenfor Odds angriper og dermed rødt kort. Ikke mange minuttene etter går hjemmelaget opp i 2-1 som også blir resultatet til pause.

I den andre omgangen fortsetter Odd å produsere mange store sjanser, men solid keeper- og forsvarsspill sørger for at kampen fortsatt lever for fullt. Spillerne kjemper tappert med bare 10 mann for å få den etterlengtede utligningen, men de helt store sjansene uteblir og Odd klarer å dra i land seieren. 

Vi går dermed på et kjedelig bortetap i en kamp som naturligvis endret seg etter det røde kortet, og som inntil dette var en jevn og åpen kamp. Nå ser vi fremover mot ny uke hvor selveste serieleder Molde kommer på besøk til Levermyr! 

 

Jervs bytter:

69': Ut Fernandes, inn Ugland

69': Ut Wichmann, inn Tjærandsen-Skau

69': Ut Brenden, inn Diallo

79': Ut Wichne, inn Mboumbouni

85': Ut Wilson, inn Hustad

Jervs kort:

18': Gult kort, Bredeli

38': Rødt kort, Sandberg

48': Gult kort, Fernandes

Annonse fra Eliteserien: