Tross iherdig innsats ble det dessverre ikke slik vi ønsket

Det skulle bli en spennende og målrik kamp mot Sarpsborg under kveldens oppgjør.

Kveldens kamp startet med litt av et fyrverkeri på Sarpsborg stadion. Brenden åpnet målfesten med en real volley og det ble litt av et løp. En kamp med hele syv skåringer, flere store sjanser og godt keeperspill.

Øvretveit sto nok en gang en solid kamp sammen med en livsviktig Norheim som stanget ut innlegg og skudd fra flere dimensjoner. Håkans løper fra forsvarsrekken og Ask markerer seg med sin første scoring i jervdrakta. En kamp vi vinner første omgang 2-3, men som dessverre ikke gikk slik vi ønsket.

Kampforløp

Vi starter kampen med høyt trykk og allerede etter fem minutter setter Brenden inn 0-1! Vi har et godt utgangspunkt fra start, men slipper Sarpsborg litt mer inn i kampen etter scoringen. Sarpsborg melder seg på kampen og i 11' spilleminutt setter de inn utligningen. Sarpsborg rekker å putte en til i nettmaskene, før Tjærandsen- Skau utligner til 2-2. Sarpsborg svarer med et par gode sjanser hvor Øvretveit virkelig får vist frem keeperferdighetene sine. 10 minutter før pause griper vi en god kontringsmulighet, Håkans kommer alene med keeper, og vi er tilbake i føringen.

Vi går til pause med 2-3 ledelse.

2. omgang starter med mye spill på begge banehalvdeler. Sarpsborg får et par gode sjanser, men forsvarsspillet vårt er upåklagelig. Halvveis ut i 2.omgang setter Sarsborg inn utligning, og få minutter senere går de opp i 4-3 ledelse. Vi kjemper iherdig de siste minuttene og kommer til gode muligheter. Det holdt nesten i kveldens kamp.

Gule kort:
45+ 1' Wichne
82' Dia
90+5' Øvretveit

Bytter:
46'  Mafi inn, Haarup ut
65' Cijntje inn, Tjærandsen- Skau ut
68' Mboumbouni inn, Håkans ut
68' Sandberg inn, Bredeli ut
68' Dia inn, Kolskogen ut