Thomas Sandstø kommer inn i trenerteamet!

Thomas Sandstø (25) kommer inn som et friskt tilskudd i klubben og blir assistenttrener sammen med Andreas Hagen.

Thomas Sandstø har vært trener for Djerv sitt damelag i to og et halvt år, før han tidligere i år tok over trenerrollen for Herrelaget. Men så kom beskjeden!

- Det skjedde kjapt og vi ble fort enige. Jeg pakket bagen, og heiv meg rundt. Nå har jeg flyttet til Sørlandet. Med Djerv som er en løsningsorientert klubb så ser de på dette som en god mulighet for meg og min utvikling. Det er jeg veldig glad for, sier Thomas Sandstø med et stort smil og gleder seg til å komme skikkelig i gang!

Thomas sine oppgave rundt klubben er å hjelpe til på feltet, analysere treningene, inn mot kamp og etter kamp. Han vil også ha en til en samtaler med A-lagsspillerne, og se på yngre spillere i kamp og på trening i alderen 10 til 13 år. Dette med fokus på spillerutvikling. Dette ser Thomas på som en gyllen mulighet til å utvikle seg ytterligere i sin rolle.

- Jeg var med på benken i helgen da vi spilte mot Tromsø. Da fikk jeg analysert litt under kamp og prøvd ut analyseprogrammet hudl. Men utover sesongen blir det spennende å se hvordan man kan få til utviklingen og hvordan vi klarer oss mot de beste lagene i Eliteserien. Så og si alle kampene har vi hatt en mulighet til nå. Vi må slippe inn minst mulig mål og vi må dra med oss 1 eller 3 poeng. Da får man plutselig en liten luke på poengene. Det blir veldig spennende utover høsten, sier Thomas.

Styrker

- Jeg er en person som kan se det positive når det er en negativitet. Man vet ofte som spiller at man har gjort en feil. Her kan jeg bidra med positivitet og det å holde humøret oppe på felt. Den sosiale biten. Det er viktig for meg å se alle som er på laget, selv om du er nr. 1 eller 18 i laget. Jeg er ung, men det tror jeg vil bidra positivt. Spillerne kan senke skuldrene når de kommer til meg, forteller Thomas.

Med pedagogikk utdanning, pågående HR og ledelse utdanning, 100% stilling i FK Jerv og en B-lisens i bunn, er Thomas Sandstø mer en nok klar for nye utfordringer og gleder seg stort til å utvikle spillere og ta fatt på den nye jobben!

Vi ønsker Thomas Sandstø hjertelig velkommen til klubben! 

Annonse: