Thomas Ness er klar!

Den snart 22 år gamle Grimstadgutten er klar for "comeback" i Jervtrøya

Thomas Ness er spilleklar!

Snart 22 år gamle Thomas bor og spiller fotball i USA til vanlig, mens han studerer. Etter Coronautbruddet har det blitt nettbaserte studier, og fotballsesongen er utsatt - og det har ført til at Thomas oppholder seg i Grimstad.

Vært i Express
Thomas har vært tilknyttet Express sitt A-lag, og hatt en avtale om å spille for dem når han har vært hjemme. Fotballsesongen til Express er som kjent satt på hold, og det er usikkert om det i det hele tatt blir fotballsesong for Feviklaget. Og når Thomas nå har trent med oss i en periode, så var Express veldig positive på Thomas sine vegne om en videre sesong i Jervtrøya.

Vokst opp i Jerv
Thomas Ness har vokst opp i Jerv og er en skikkelig lokal gutt, som etter opphold i Vindbjart, collegefotball i USA og nå sist med Express, gleder seg til å ta på seg Jervdrakta og spille A-lagsfotball for barndomsklubben sin.

Vi gleder oss over å ha med oss midtbanespilleren videre fremover i en tett og tøff sesong. Thomas vil spille med trøye nummer 32, og blir en del av troppen som reiser til Bergen for å møte Åsane i morgen!

VELKOMMEN HJEM, THOMAS!

Annonse fra Obos-ligaen: