Thomas Liene Ness er med oss videre!

Grimstad gutten signerer ut 2023!

Vi kan med glede meddele at den talentfulle midtbanespilleren blir med oss videre og er klar for en spennende sesong! 

- Det blir veldig gøy, jeg gleder meg! Jeg føler at det er store muligheter for å få ytterligere erfaring og spilletid. Selv om vi rykket ned har jeg stor tro på at vi vil ligge i toppen, forteller Thomas Liene Ness som er svært klar for et skadefritt år ettersom han fikk pådratt seg et par skader fra fjordårets sesong, som resulterte i fire innhopp i Eliteserien. Nå er han klar for comeback! 

- Jeg er Jervgutt. Fra Jeg var seks år til jeg fylte nitten var jeg i Jerv, før jeg tok en tur til USA på College. Da jeg vendte nesen hjem igjen til Norge i 2020 fortsatte jeg min karriere her og det skal jeg også gjøre fremover, sier Ness.

Stor bidragsyter i gruppa

- Jeg vil bidra mest på banen, men også utenfor banen med tanke på gruppa. Det er spillere som kommer fra mange ulike plasser, så det er viktig å være en spiller som tar litt ansvar og som kjenner til nærområdet. Jeg vil gi alt og bidra både det jeg kan på trening, men også over alt, forteller 24-åringen. 

Hva motiverer deg for å spille på Jerv?

- Det er at jeg vil spille på høyest mulig nivå og i at vi skal være i toppen i Obos, det er veldig motiverende. Det må også nevnes at det gir en ekstra boost å skulle spille mot Start. Jerv har vokst som klubb gjennom årene og det blir bare kulere og kulere å være her. Hele pakka er utrolig bra!, forteller Ness med et stort smil og forteller om en stor spillergruppe som er klar for kommende sesong.

- Mange av de som var her i fjord vil fortsette å være her i år. Vi har det samholdet vi tar med oss, som er veldig sterkt og som vi bygger sammen med trenerteamet. Jeg har stor tro på at det blir veldig bra, sier grimstadgutten.

Hva kan du bidra med under kamp?

- Jeg kan bidra med mye forskjellig. Min løpskapasitet, energi, tekninkk og pasninger er noe som står sterkest hos meg og er mine styrker, forteller Ness. 

NTB_oG0hU8aLzRQ.jpg
Thomas Linene Ness under fjordårets sesong i Eliteserien mot KBK. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Fornøyd

- Vi er veldig fornøyd med å ha med oss Thomas Liene Ness! Han er en hardtarbeidende spiller som er lokal og har sine røtter i Jerv. Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til å jobbe med Ness, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen.  

Vi gleder oss til å se Thomas i aksjon og ønsker han masse lykke til! Vi er veldig glade for å ha han i Jerv-familien!

 

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

 

Annonse: