Thomas besøkte Fjære barneskole

Stort og hyggelig engasjement under skolebesøk!

I går formiddag gikk vår Jervspiller Thomas Liene Ness på skolebesøk til femte, sjette og sjuende klasse på Fjære barneskole. Ettersom Thomas er skadet ble han igjen i Grimstad mens resten av laget dro til Oslo. Med det tok Grimstadgutten et hyggelig besøk til Fjære barneskole for å gi ut billetter til lørdagens kamp mot Raufoss. 

Skolebesøket ble svært populært og Thomas måtte både ta selfies med elevene, skrive autografer og shake hands. Det var stor stas for både store og små.

- Jeg trodde ikke at elevene skulle være så engasjerte og synes det var så moro jeg kom! Dette vil jeg gjøre enda oftere når jeg får denne hyggelig responsen, sier Thomas Liene Ness med et bredt smil etter dagens skolebesøk og gleder seg veldig til neste.

Vi har den siste tiden hatt flere skolebesøk med A-lagsspillere, som vi vil fortsette med fremover også. Skolene vi har vært på foreløpig er: Holvika, Fevik, Fjære og i dag drar nesten hele A-lagstroppen opp på Jappa barneskole. Kanskje er din skole den neste vi kommer på? 

Klubben og spillere elsker å engasjere og inkludere. Med det vil vi skape uforglemmelige øyeblikk og være gode rollemodeller for barn og unge i Agder.

"Sammen skaper vi stolte øyeblikk!"

 

Annonse: