Tungt bortetap for Viking

Vi ledet tidlig, men Viking snudde og vant 4-1.

En forholdsvis lang sommerpause var i dag over når vi gjestet SR-Bank Arena for å møte storlaget Viking til dyst. Det var flotte rammer rundt kampen, og omlag 50 Jerv-supportere var på plass i borteseksjonen.

Vi får en drømmestart på kampen når midtstopper Anthony Izuchuckwu stanger inn en corner etter 15 minutter. Ledelsen var imidlertid kortvarig, og Viking scorer hele tre mål i det 20., 33. og 37. minutt. To av målene kommer på balltap på egen banehalvdel, og hjemmelaget er både gode og effektive foran vårt mål.

Til tross for en del varierende forsvarsspill får vi til tider til godt angrepsspill, men ballen vil ikke i mål. Etter 66 minutter scorer Viking på mange måter spikeren i kista og stillingen ender også 4-1 til slutt. Dermed ble det tap i Stavanger i dag, og vi må nå legge dette bak oss og se fremover mot to hjemmekamper de neste to ukene. Først Sogndal på Norac Stadion i Arendal om én uke, deretter HamKam hjemme på nytt gress på Levermyr om to uker.