Tap mot Sogndal

Det endte dessverre med tap mot Sogndal, men vi jobbet lenge godt defensivt.

Vi møtte et godt Sogndal lag på Levermyr i dag, og vi viste at vi måtte jobbe godt defensivt for å få med oss poeng. I store deler av første omgang klarte vi å stå i mot alt Sogndal kom med. Sogndal kom i god skuddposisjon ved noen anledninger, men både Larsen og Knudsen var med på notene og blokkerte avslutningene ved flere anledninger. Rett før pause peker derimot dommeren på straffemerket, i Sogndals favør, og Sogndal gikk opp i 1-0 ledelse.

Etter hvilen fikk vi mer strekk i laget og vi hang alltid noen sekunder etter Sogndal spillerne. Vi klarte ikke holde på ball når vi vant den, og det endt dessverre ofte i feilpasninger. Etter 51 spilte minutter økte Sogndal ledelsen til 2-0, og etter 67 spilte minutter punkterte Sogndal kampen når de økte til 3-0. Fremover i banen fikk vi det ikke til å fungere, og ikke før det var spilt rundt 80-85 minutter kom vi til et par gode muligheter. Kampen endte dermer 0-3.

Bytter:
46´Wichne ut, Suggelia inn
68´Zernichow ut, Aase inn
68´Wichmann ut, Håbestad inn

Nå skal vi jobbe resten av uken med å forberede oss til neste kamp. Den er borte mot HamKam mandag 21.09 kl. 18:00.