Tap mot KFUM

Det endte med tap i årets siste seriekamp mot KFUM på Intility Arena

Årets siste seriekamp ble i dag spilt på Intility Arena. Det var KFUM som trakk det lengste strået og vi reiser skuffet hjem til Grimstad.

Sjansefattig

Vi fikk en dårlig start på kampen når KFUM gikk opp i ledelsen etter kun 9 spilte minutter. Det så enda mørkere ut når KFUM doblet ledelsen i det 17.minutt. Vi kom ikke til de store sjansene og det var ikke før det var spilt 30 minutter at vi kom til noe som lignet en sjanse. Når det nærmet seg 40 spilte minutter var vi nær en redusering, men forsvarsspillerne løp opp Campos og fikk hindret. Resten av omgangen ble det ikke fler sjanser og vi gikk til pause på stillingen 2-0 i favør hjemmelaget.

Tendenser til fint spill

Også andre omgang startet på værst tenkelig måte når KFUM satt inn 3-0 ledelse da det var spilt 47 minutter. Men like etter, da det var spilt 49 minutter, satt reduseringen. Campos snappet ballen og spilte til Schröter som dro av en spiller før han satt ballen i mål. Men da det var spilt 53 minutter gikk KFUM igjen i angrep og satt inn 4-1 scoringen. Utover i omgangen var det til tider tendenser til fint spill, men det manglet i siste tredjedel og vi fikk ikke satt flere mål i nettet. Det endte 4-1 på Intility Arena.

Vi gratulerer Håkon Krogelien med sin debut i OBOS-ligaen når han fikk 30 minutter i dagens kamp!

Dagens høydepunkter:

Bytter:

46' Furtado ut, Schröter inn
46' Ibrahim ut, Pibe inn
61' Sandberg ut, Krogelien inn
61' Norheim ut, Fandi