Tap mot Haugesund

Vi henter oss opp, men Haugesund ble for sterke

En skuffet gjeng reiser hjem fra kveldens kamp mot Haugesund (FKH). Det ble en tøff start med mål i mot etter kun 3 minutter spilt. Med mye press og dueller fikk vi ikke spillet i det sporet som vi ønsket.

Etter 36 minutter går også vår nysignerte Dylan i en voldsom duell. Denne duellen viser seg å være så brutal at midtstopperen må se seg ferdig for kvelden. Inn kom Erik Tobias Sandberg. Sandberg opptrådde stabilt og gjorde flere viktige involveringer. Øvretveit hadde også flere avgjørende redninger som holdt oss inne i kampen!

Pauseresultatet sto 1-0 til Haugesund.

Felix svarte etter pausen - Holdt ikke inn

Ut i 2. omgang visere vi til bedre tendenser og klarer å skape sjanser. Vi er påskrudd og får flere hjørnespark og avlutninger på mål. Diallo kommer alene på venstrekanten og setter ballen like utenfor. Men etter 10 minutter ut i 2. omgang sprekker vi igjen. Haugesund slår frisparket på bakre stolpe der en Haugesundspiller header ballen innover i feltet til en umarkert FKH-spiller som kan stusse inn 2-0...

Men vi gir vi ikke opp! Vi svarer tilbake! Toppscorer Schröter spilles fri av Haarup, som setter ballen presist forbi keeper Selvik. Det står 2-1!

Spillet går frem og tilbake i lengre perioder. Vi er frempå og får hjørnespark, nok en gang er Schröter på ball, men den heades over mål. Tiden holder på å renne ut. Vi setter frem flere spillere, men Haugesund får mulighet til å kontre og setter inn 3-1...

Vi håper det går bra med Dylan og ønsker han masse god bedring!

36' Mboumbouni ut, Sandberg inn
64' Wichne ut, Mafi inn
64' Brenden ut, Schroter inn
77' Fernandes ut, Ugland inn

Gule kort: Iman Mafi, Erik Tobias Sandberg, Erik Næsbak Brenden, Leandro Fernandes, Dylan Mboumbouni