Tap i Fredrikstad

Det endte med tap i dagens kamp mot Fredrikstad etter en mindre god første omgang

Det var duket for god fotball i solskinnet i dagens kamp mot Fredrikstad, men det ville seg ikke og vi reiste hjem uten poeng.

Svak første omgang

Vi startet kampen på en fin måte og når det var spilt 9 minutter kom vi til en god mulighet, men avslutningen var for dårlig. Etter de 10 første minuttene ble vi litt passive og det kunne virke som vi ikke har helt på. Når det var spilt 20 minutter gikk Fredrikstad opp i 1-0 ledelse etter at ballen endret retning i en jerv-fot. Etter første scoring fikk Fredrikstad en gnist og når det var spilt 23 minutter økte de ledelsen til 2-0 etter et skudd fra sekstenmeteren. Resten av omgangen skapte vi svært lite, bortsett fra en god mulighet ikke lenge før pause, men Fredrikstad sin keeper reddet.

Mer sjanserik andre omgang

I andre omgang virket vi mer påskrudd og vi klarte å produsere flere sjanser enn i første omgang. Ved flere anledninger kom vi til gode innlegg fra begge sider, men vi lyktes ikke med å sette ballen i mål. Vi fikk til tider også til mye fint spill, men igjen manglet vi litt på siste tredjedelen, og fikk ikke ballen i mål. Utover i kampen måtte vi gjøre litt endringer å satse mer frem i banen, og det gjorde også at det ble mer risiko bak i banen. Da det var spilt 87 minutter økte Fredrikstad til 3-0, og 4 minutter på overtid satt de inn 4-0. Kampen endte med det 4-0 til Fredrikstad.

Vi tar med oss lærdom fra denne kampen, og kommer sterkere tilbake.

Bytter:

38' Kontè ut, Solli inn
45' Wichne ut, Myhre inn
88' Sandberg ut, Novak inn
88' Mafi ut, Suggelia inn
90' Wichmann ut, Arrocha inn