Takk for nå, Mini!

Gjennom 6 sesonger har vi gledet oss til en arbeidshverdag med "Mini" på kontoret. Nå venter nye oppgaver, for den talentfulle karen fra Fevik!

Mini forlater Jerv og gjør seg klar til nye oppgaver!

Mini, eller Jahn Robert Holmgren, kom til Jerv foran 2015-sesongen, da Obosligaeventyret startet. Og har gjennom perioden jobbet som spillerutvikler/toppspillerutvikler før han tok steget opp som assistenttrener for A-laget i 2017.
Mini er og har blitt en viktig del av FK Jerv gjennom sin iherdige innsats, sin kunnskap og sine egenskaper - men nå er det nye oppgaver som venter.

På utgående kontrakt i et utfordrende år
2020 har vært et spesielt og utfordrende år når det kommer til å drive en fotballklubb. Det ble en sesong preget av mye usikkerhet med både full stopp, koronaregler, karanter, intense perioder og både opp- og nedturer. 
Til slutt kom vi heldigvis i mål - men året vil sette noen spor.

Mini har etter 6 sesonger i Jerv, vært på utgående kontrakt nå i 2020. Og med den usikkerheten som har vært rundt drift av klubben - så har ikke klubben hatt anledning eller vært frempå nok til å komme på banen med et nytt kontraktstilbud. 
Dette har dermed ført til at Mini nå velger å gå videre, og fortsette sin utvikling og karriere i IK Start, i deres utviklingsavdeling.

Vi vet at IK Start får en meget dyktig fyr på laget, en kollega som vi alle er blitt veldig glad i - og som vi med hånda på hjertet kan si at er "hel ved"!

- Vi mister en god kollega, og en utrolig dyktig fyr. Alle ansatte, spillere, supportere, seniorgruppa og andre rundt klubben kommer vi til å savne Mini på huset her, sier daglig leder Trond Christoffersen.

Som klubb så har vi ikke hatt mulighet til å komme til bordet med et nytt tilbud, og det fører til at Mini må ta vare på seg selv og sine interesser, når han nå fortsetter karrieren sin videre på Sparebanken Sør Arena.

- Vi ønsker å takke Mini for alt han har bidratt med som ansatt og kollega, all latter og moro, alt vi har lært, alle steg vi har tatt og alle fotballøyeblikk vi har opplevd sammen. Vi kvitterte ut med å sikre kontrakten foran 2021-sesongen, en viktig og god avslutning på en seks år lang epoke sammen.

Lykke til i ny jobb, og på gjensyn!

TUSEN TAKK, MINI!

 

Annonse: