Takker av flere spillere for innsatsen i Jerv

Foto: NTB

Sesongen er avsluttet og starten på å bygge opp en stall til kommende sesong er i gang. Før den tid vil vi takke av sju spillere som har bidratt under årets sesong og noen fjorårets sesong: 

3.jpg

 

Peter Wilson

Peter Wilson kom til Jerv høsten 2022. Kun noen dager etter signeringen debuterer Wilson med 0-1 scoringen borte mot Odd i Eliteserien. Under en måned etterpå scorer han 0-1 målet mot Tromsø, der kampen endte 2-2. Peter hadde flere gode prestasjoner og har vært en viktig brikke i Jerv frem til han på et uheldig vis skadet seg 22. april 2023. Peter gikk i en duell og røk patella scenen i kneet og har vært ute siden. Vi takker for innsatsen og ønsker Peter masse lykke til videre med opptreningen og karrieren. 

7.jpg

Erlend Hustad

Erlend Hustad kom til Jerv våren 2022 med en kontrakt ut 2023. En spiller med mye styrke og gode kvaliteter. Hustad fikk flere kamper i Eliteserien og gjorde en fin figur. Dessverre for Hustad har han slitt en del med skader under årets sesong der han startet året med en skade i treningskampen mot Sandnes Ulf 12.mars og mistet hele vårsesongen. Hustad var å se tilbake på banen igjen 5. august og 23. august slår han gjennom med sin første scoring for året, borte mot Mjøndalen, stillingen blir 2-2. Vi takker Hustad for innsatsen og ønsker han masse lykke til videre i karrieren! 

2.jpg

Aliou Coly 

Alioi Coly kom til oss i høst og signerte ut året. Med god erfaring i Eliteserien har Coly vist god treningsvilje og holdninger fra dag en. Vi takker den rutinerte midtstopperen for innsatsen og ønsker han masse lykke til videre i karrieren!

Design uten navn (41).jpg

 

Dean van der Sluijs

Dean van der Sluijs ble hentet i sommer og signerte ut året. Venstrebacken fikk sin debut en liten uke etter signeringen og står oppført med sju kamper for Jerv. Han bidro også en kamp for Jerv 2. Vi takker backen for innsatsen. Masse lykke til videre i karrieren! 

9.jpg

Jeremy Simon Cijntje

Jeremy Simon Cijntje kom til Jerv høsten 2022 og signerte en kontrakt ut 2023. Jeremy bidro godt på høstsesongen i Eliteserien med åtte kamper. Under årets vårsesong står Jeremy oppført med 13 kamper. Dessverre pådro den raske kantspilleren seg en skade og måtte la seg se kampene fra sidelinjen hele høstsesongen. Vi takker Jeremy for innsatsen i Jerv og ønsker han lykke til med både å bli far og sin videre karriere! 

13.jpg

Erik Tobias Sandberg

Erik Tobias Sandberg kom til Jerv i 2021 på en utlånsavtale. I 2022 meldte midtstopperen overgang til Jerv, ut 2023. Fra dag en har Sandberg har vært en viktig brikke i Jerv og bidratt med hele 90 kamper for klubben. Vi er takknemlig for arbeidet og innsatsen som er lagt ned og ønsker Sandberg masse lykke til videre i karrieren! 

5.jpg

Erik Næsbak Brenden

Erik Næsbak Brenden kom til Jerv våren 2022 og signerte en kontrakt ut 2023. Brenden var en svært viktig brikke å få på plass før Eliteseriespill for Jerv. Med sin viktige erfaring i Sandefjord og Lillestrøm har Brenden markert seg i Jerv. Med sin løpsstyrke og tre mål i Eliteserien. Deriblant 0-2 målet mot Sandefjord, der vi stakk av med en 1-2 seier. Brenden står også med to mål under årets sesong. En hardtarbeidende spiller som står oppført med 43 kamper for klubben. Vi takker Brenden for innsatsen og lykke til videre i karrieren!

Vi takker alle spillerne for en formidabel innsats og ønsker de all hell og lykke videre i karrieren!

Annonse: