En ekte klubblegende er ferdig

En ekte klubblegende er ferdig i gult og blått

Andreas Hagen besto i dag den medisinske testen hos FFK

Andreas er en spiller som både på banen og i garderoben har bidratt enormt til klubbens sportslige utvikling de seneste årene. Han signerte første gang i 200sesongen hvor han var med å redde klubben fra et nedrykk fra 4.div. Turen gikk så videre til Viborg hvor han spilte i Superligaen. I 2014 signerte han igjen for FK Jerv. Og alle som følger klubben kan se at denne signeringen var svært viktig for den sportslige utviklingen. I tillegg har Andreas bidratt mye som trener inn mot de yngre spillerne i klubben. Han har også vært en mentor for mange av de yngre spillerne på a-laget. 

Det er dessverre en slutt for alt. I høst har Andreas vært i samtaler med klubben om å få flytte seg østover nærmere han sin familie. Hovedgrunnen til dette er at Andreas og Kelsey skal bli foreldre i mai 2019. Vi gratulerer! Klubben har vist stor respekt og forståelse for dette. I løpet av disse samtalene har FFK, en gammel storhet i Norsk fotball, meldt sin interesse. Andreas fant dette tilbudet meget interessant sportslig og ikke minst passet dette veldig fint da man kan bo nærme familien.

Det er bare å takke for ALT, Andreas! 

Håper alle som har et hjerte for klubben sender Andreas og Kelsey lykke til med etableringen av familie på Østlandet og takke for alle disse flotte årene på J.J. Ugland stadion Levermyr.

Annonse fra Obos-ligaen: