Ikke gå glipp av sydenpakka!

Ikke gå glipp av årets nyhet! Nemlig sydenpakka! Phillip Syvertsen og Håkon Krogelien tar deg med på en fin sommerdag på Groos! Sjekk ut produktene i filmen under.

Foto & film: Erik Neverdal

Vi kan med stor glede meddele at vi nå lanserer "Sydenpakka" til våre supportere! Hvem er vel ikke glad i sommer og sol på palmekysten? Og hvem kunne ikke tenke seg Jervhåndkle, Jervbadeball, Jervsolbriller og badenett? I tillegg får du en plakat med alle autografene av A-lagsspillerne! 


Har du ikke fikset bursdagsgaven eller sommergaven enda? Dette er en ypperlig gave for den som liker sommer, sol og ikke minst Jerv! Vi ønsker å fargelegge Grimstad og omegn i gult og blått! Både på sjøen og på stranden!💛💙

5. august, Jerv - Moss 

Til lørdag vil vi selge sydenpakka i Jervsjappa to timer før kampstart (13:00-15:00) Vi holder også åpent i pausen. Kan du ikke komme på kamp eller har dratt på ferie? Frykt ikke!

Det er mulig å bestille sydenpakka ved å sende henvendelse på mail til markedsansvarlig Kamilla Aabel på [email protected]! Vi hjelper deg gjerne! 

Pris pr. pakke: 600,- 

- Dette inkluderer Jervbadehåndkle, Jervbadenett, Jervsolbriller, Jervbadeball og Jervplakat med signaturer av alle A-lagsspillerne! 

FORTSATT GOD SOMMER, ALLE JERVSUPPORTERE!💛💙

Annonse fra Obos-ligaen: