sydenpakka

Ikke gå glipp av sydenpakka!

Ikke gå glipp av årets nyhet! Nemlig sydenpakka! Phillip Syvertsen og Håkon Krogelien tar deg med på en fin sommerdag på Groos! Sjekk ut produktene i filmen under.

Foto & film: Erik Neverdal

Vi kan med stor glede meddele at vi nå lanserer "Sydenpakka" til våre supportere! Hvem er vel ikke glad i sommer og sol på palmekysten? Og hvem kunne ikke tenke seg Jervhåndkle, Jervbadeball, Jervsolbriller og badenett? I tillegg får du en plakat med alle autografene av A-lagsspillerne! 


Har du ikke fikset bursdagsgaven eller sommergaven enda? Dette er en ypperlig gave for den som liker sommer, sol og ikke minst Jerv! Vi ønsker å fargelegge Grimstad og omegn i gult og blått! Både på sjøen og på stranden!💛💙

5. august, Jerv - Moss 

Til lørdag vil vi selge sydenpakka i Jervsjappa to timer før kampstart (13:00-15:00) Vi holder også åpent i pausen. Kan du ikke komme på kamp eller har dratt på ferie? Frykt ikke!

Det er mulig å bestille sydenpakka ved å sende henvendelse på mail til markedsansvarlig Kamilla Aabel på [email protected]! Vi hjelper deg gjerne! 

Pris pr. pakke: 600,- 

- Dette inkluderer Jervbadehåndkle, Jervbadenett, Jervsolbriller, Jervbadeball og Jervplakat med signaturer av alle A-lagsspillerne! 

FORTSATT GOD SOMMER, ALLE JERVSUPPORTERE!💛💙

Annonse: