Svært vellykket arrangement - Damenes Aften

Tirsdag kveld ble det arrangert damenes aften i samarbeid mellom Jerv, Grimstad Næringsforening og Galleri Grimstad. 

Med hele 90 damer som møtte opp, fire inspirerende foredragsholdere og deilig fingermat av Galleri Grimstad, ble kvelden helt komplett. Samtalene gikk og folk minglet rundt i alle aldre. 

Agendaen for kvelden var følgende: 

- Mingling, fingermat, drikke, foredrag og gode samtaler. 

Disse holdt foredrag, tirsdag kveld:

 

Lill Wadel

Forfatter

The Lonely Journey er første bok i en serie på tre bøker. Forfatter, Lill Wadel, går langt i å være åpen og ærlig når hun forteller sin historie. Hun er nesten selvutslettende når hun forteller hvordan hun gjennom livet har klamret seg fast til mennesker, og praktisk talt tigget om å bli elsket. Og hvordan søken etter kjærligheten forvandler livet hennes.
Lill har tråkket store deler av ungdommen og ung voksenlivet i Grimstads gater.

Ida Margreta Halvorsen

Adm.dir. Fjæreheia Amfi

Ida Margreta Halvorsen har solid bakgrunn fra scenekunst, forlagsbransjen og næringslivet. Hun kommer fra stillingen som direktør for markedsføring og kommunikasjon ved Nationaltheatret i Oslo. Hun har så vidt inntatt direktørstolen og skal lede utviklingen av Fjæreheia Amfi og gleder seg til å utvikle en av landets mest magiske scener. Hvem er den driftige damen som ønsker skape en opplevelses- og møteplass det går gjetord om, og hva tenker hun egentlig om Grimstad? 

Ingunn Melbye

Eier/ gründer, terapeut og kunstner hos Inside Walls – Art By Ingunn

For mange er hun Ingunn ved Torvet. Ikke alle vet at hun er Grimstadjenta som etter flere  år i bankbransjen gikk ut av komfortsonen for å følge drømmen og starte for seg selv med terapi og kunst. Nå deler hun reisen sin med oss.

Anette S. Berntsen

Partner/ selger i Stay AS

Anette har lang fartstid innen event- og hotellbransjen. Hun slo seg sammen med to andre kloke hoder i en trio med over 70 års erfaring fra reiselivs-, event- og hotellbransjen da de for få år siden startet Stay AS. Med hjerte for  Sørlandet ønsker de å bidra til å styrke regionen vår som helårs destinasjon, blant annet ved å samarbeide slik at vi kan trekke flere store arrangement til Sørlandet utover sommerukene.
Hvorfor startet de, hvordan var det å få ilddåpen midt under pandemien, hvor skal de videre?

Vi takker for alle som tok turen og ble med denne kvelden! 

Annonse: