Svaberget bidrar med økonomisk støtte til treningsleiren!

En av supporterklubbene av FK Jerv, Svaberget har nå valgt å bidra en sum inn til spillerne som drar på treningsleir 16. mars til Kypros.

Hva gjorde at dere valgte å gjøre dette?

Vi var på det åpne møtet med Jon Ole, Lars Bohinen og Remi Natvik. Her sa de at spillergruppa skal inn med en egenandel. Ikke nok med det ville også Lars Bohinen hente tre spillere til for en komplett stall. Da bestemte vi oss for å gå inn med et cirka beløp for de tre egenandelene koster. Så da får de det lille ekstra i reisepotten, forteller leder av Svaberget, Håkon Stensvand. 

Ble enige på styremøtet

- Like etter dette åpnet møtet med trenerteamet og daglig leder fant vi fort ut at dette var noe alle i Svaberget ville gå inn for, forteller Stensvand.

Ikke nok med det er også Svaberget for tredje året på rad, spillerpartner for Øystein Øvretveit. 

- Etter opprykket i Oslo på Intility Arena var det ingen tvil! Vi ville være spillerpartner for Øystein. Det har vi også vært siden. Han er en signalfigur i troppen og en veldig fin type, sier Stensvand. 

Oppfordrer folket

- Vi håper at folk melder seg inn i Svaberget. Vi har ingen planer for å gjøre noe mindre enn i fjor. Vi skal fortsette å levere. Det vil bli spenning til å ta og føle på, spesielt i lokaloppgjørene!, sier Stensvand som ikke legger skjul på forventningene for årets sesong!

Svaberget vil ha deg med på laget! Foto: Helge N. Olsen
Svaberget vil ha deg med på laget! Foto: Helge N. Olsen

- Alle bettingselskapene har oss som favoritter sammen med Hødd og Arendal som en topp tre. Så vi i Svaberget håper på opprykk når vi ser hvilket trenerteam og tropp vi har fått!, sier Stensvand avslutninsvis.

For å melde deg inn i Svaberget kan du vippse til: 689679

 

Klubben og spillergruppen i FK Jerv takker for støtten Svaberget bidrar med. Både på treningsleiren og som spillerpartner, men ikke minst alle kampene de stiller opp for oss under sesongen! Takk for en enormt god støtte! Vi gleder oss til 2024 sesongen med dere på laget!

"SAMMEN SKAPER VI STOLTE ØYEBLIKK"

 

Annonse: