Surt tap mot HamKam

Det endte med tap i kveldens kamp på Briskeby stadion

I kveldens kamp på Briskeby stadion var det duket for et spennende toppoppgjør. Avspark ble utsatt 15 minutter grunnet busstrøbbel for våre gutter.

Jevn omgang

HamKam kom best ut de første 15 minuttene og satt inn 1-0 scoringen da tavlen viste 14 spilte minutter. Like etter var vi nær ved å utligne da Ibrahim vant ballen fra HamKam keeperen som trodde han hadde bedre tid, men skuddet til Campos ble stoppet av en HamKam spiller. Vi presset på for utligning, og kom til et par gode muligheter, men avslutningene gikk utenfor eller rett på keeper. Da det var spilt 43 minutter satt HamKam inn 2-0 på innlegg. Vi gikk til pause på stillingen 2-0.

Muligheter

Vi fikk en fin start på andre omgang og kun fem minutter ut kom vi til en god mulighet, men HamKam forsvaret fikk akkurat stokket bena. Vi fortsatte å presse på for redusering, og holdt HamKam godt unna defensivt. Da det var spilt 75 minutter bestemte Schröter seg for å gjøre det på egenhand. På et innkast fra Wichne tok han ballen med seg og dro seg forbi HamKam spillerne tre ganger før han satt ballen fint i lengste. Og reduseringen var et faktum, stillingen var 2-1. Vi fortsatte å presse på og kom til noen gode muligheter, men ballen ville ikke i mål. HamKam punkterte kampen i det 84.spilleminutt når de nok en gang kom på kontring. Stillingen var 3-1, og det ble også sluttresultatet.

Bytter:

56' Arrocha ut, Schröter inn
72' Campos ut, Pibe inn
72' Furtado ut, Fandi inn