Sur poengdeling

Det endte med en sur poengdeling i kveldens kamp mot Ull/Kisa

Foto: Jan Skaregrøm

Det var duket for en fantastisk fotballkamp i finværet på Levermyr når Ull/Kisa var gjester på stadion i kveld. 

Mye fint spill

Vi startet kampen klart best, og Ull/Kisa fikk såvidt låne ballen i starten av kampen. Utover i omgangen kom vi til nok så gode sjanser etter fint spill og fine kombinasjoner, men vi fikk ikke satt ballen i mål. Ull/Kisa kom mer inn i kampen, og ble til tider farlige på sin venstre side. Da det var spilt 24 minutter fikk Ull/Kisa kampens første scoring, mot spillets gang.

Vi fortsatte å presse på for utligning og da det var spilt 33 minutter kunne vi juble for scoring. Perfekt lagt hjørnespark av Campos som Arrocha fint headet i mål. Stillingen var 1-1. 4 minutter på overtid av første omgang skulle vi snu kampen når Campos ble felt inni sekstenmeteren og dommeren pekte på straffemerket. Campos tok selv ansvar og satt ballen kontant i mål. Vi gikk til pause på stillingen 2-1. 

Klart best

Også i andre omgang var det vi som startet kampen klart best. Ikke lenge etter hvilen skulle vi også få uttelling for det høye presset. Furtado ville også på scoringslisten og bestemte seg like greit for å finte 2-3 Ull/Kisa spillere helt inn i pølseboden før han satt ballen fint i mål til 3-1 ledelse. Etter scoringen fortsatte vi å presse på og var nær ved å få enda en ball i nettmaskene, men de store sjansene ble ikke godt nok utnyttet. Da det var spilt 77 minutter reduserte Ull/Kisa til 3-2 når vi ble litt upresise bakover i banen. Mot slutten av omgangen ble vi presset veldig lave av Ull/Kisa og 4 minutter på overtid satt Ull/Kisa inn utligningen. Kampen endte 3-3.

Intervju med Sandstø etter kamp:


Bytter

61' Solli ut, Mafi inn
61' Pibe ut, Ikhsan inn
71' Arrocha ut, Kok inn
81' Campos ut, Zernichow inn

Vi er naturligvis skuffet når vi kun får 1 poeng etter dagens kamp, hvor vi er klart best store deler av kampen. Nå gjenstår to tøffe bortekamper før en liten sommerpause.

Annonse fra Obos-ligaen: