Stor fotballglede med gratisturnering!

Etter tre helger med turnering kan vi se til gjentakelse.

"Dette er noe vi absolutt vil gjenta!"

Sier trioen som har arrangert gratisturnering for barn og unge i vinter.

- Det har vært moro å holde på med turneringen. Det har gått bra og på det meste hadde vi 87 påmeldte lag, fra Agder. Tilbakemeldingene har vært positive og ungene virker som de har hatt det veldig gøy, sier BU ansvarlig i Jerv, Even Torjussen. 

Jerv, Imås & Amazon Grimstad har nemlig sammen, holdt gratisturnering i tre helger, i vinter. Både lørdag og søndag. En helg i januar, februar og mars. Dette er noe trioen mener må gjentas!

- Målet med turneringen er å skape aktivitet for de yngste barna gjennom vinteren og at det er for alle. Vi vil absolutt gjenta dette og vi håper på å skape noe lignende for de eldste barna og ungdommer på sikt, sier BU leder for Amazon Grimstad, Nicklas Berglund.

Givende turnering

- Det å se engasjementet og gleden hos de små barna når de spiller, gir noe ekstra. Veldig fint for de minste som aldri har spilt en kamp før. Det er bra at vi kan gi en positiv arena for dem med sitt første møtet med motstandere og dommere, sier sportslig leder i Imås, Esben S. Bjellerås og forteller videre om muligheten for dommerne på turneringen.

- Det er en utrolig fin anledning og mulighet for klubbenes ferskeste klubbdommere til å få testet seg og skaffet litt erfaringer før sesongen braker løs, sier Esben avslutningsvis.

IMG_7825.jpeg
f. venstre: Markus Torjussen, Lina Eriksrud Næss og Silas Hodnebrug etter helgas siste turnering.

Vi vil rekke en ekstra takk til våre samarbeidspartnere som har vært med å bidratt for at turneringen kunne gå gratis: 

  • Sparebanken Sør
  • The J.J. Ugland Companies
  • BA-Eiendom
  • Bergshaven bakeri & konditori
  • XL Bygg
  • Agder Grossisten
  • Kjeldsberg

Vi ønsker også å takke de frivillige som var med å bidra rundt arrangementet!

Annonse: