Stjerne oppnådd i Akademiklassifiseringen!

En stjerne er oppnådd! Foto: Inge Trondsen.

Akademiklassifiseringen (AK) er et program innen Norsk Toppfotball. Målet med AK er å styrke norsk fotball ved å utvikle og fremme unge talenter. AK arbeider med å forbedre systemet for spillerutvikling i norsk fotball. Dette har vår utviklingsansvarlig, Erik Krokvik og Are Strømland jobbet mye med og lagt ned en enormt god innsats for å utfylle kravene som er nødvendig for å få en stjerne. Man kan få fra en til fem stjerner som tilsvarer måloppnåelse innen ulike virksomhetsområder. Her var en stjerne målet for Jerv.

En stjerne

I forrige uke fikk vi svar fra NTF, og gleden var stor da vi klarte målet vårt, en stjerne! Ved at vi har oppnådd en stjerne vil vi motta økonomisk støtte fra en betydelig del av mediepotten, generert fra salg av TV-rettigheter. 

Vi tok en prat med daglig leder, Jon Ole Reinhardsen som er godt fornøyd med arbeidet som er lagt ned i utviklingsavdelingen. 

- Det å få en stjerne i akademiklassifiseringen er vi veldig fornøyd med. Det var det beste vi kunne få, med utgangspunktet vi hadde. Dette viser at vi har tatt store steg i utviklingsarbeidet de siste årene. Det krever en enorm jobb med planverk, kvalitetssikring og struktur. Jobben som har blitt gjort er vi utrolig stolte av og ønsker å trekke frem utviklingsansvarlig, Erik Krokvik og Are Strømland som har vært de viktigste bidragsyterne rundt dette.

IMG_3947.jpeg
f.venstre: Are Strømland og Erik Krokvik følger med på treningen til A-laget.

- Det er selvfølgelig stas at vi nådde målet. Det har krevd sitt, men ved å se resultatene er det svært givende!, sier Krokvik og Strømland som kan juble for godt stykke arbeid.

Etter å ha rykket ned fra OBOS-ligaen, forlater vi dessverre akademiklassifiseringen, men vi har positive forutsetninger for å kunne gjenoppta deltakelsen i fremtiden. Reinhardsen forteller av vi vil fortsette å utvikle spillere. 

- Vi kommer til å ta med oss masse lærdom fra dette videre og ha stor fokus på utviklingsarbeidet i tiden fremover. 

Annonse: