Sterk borteseier av G16 over Grorud!

G16 leverte en sterk prestasjon lørdagens kamp i Oslo. Der Eskil Topland Duesund svarer med to perlescoringer på 20 & 25 meter!

På lørdag 7. Mai var det duket og klart for en tøff bortekamp mot Grorud i Nasjonal serie. Dette viste seg til å bli en jevn og spennende kamp hele veien ut.

Lå under - kom sterkt tilbake!

Kampen startet spillemessig jevnt uten de store sjansene. Grorud tar ledelsen etter et kvarter spilt på et hurtig angrep etter at vi mister ballen høyt i banen og ikke lykkes med å vinne den tilbake. Vi utligner til 1-1, fem minutter før pause på et flott skudd av Eskil Topland Duesund fra ca. 20 meter.

Etter pause går vi ut og setter Grorud umiddelbart under press og har en lengre periode hvor vi vinner ballen ofte høyt i banen og holder spillet på Groruds banehalvdel. Trykket resulterer til slutt i at vi tar ledelsen 2-1 etter 55 minutter spilt. Igjen på et skudd fra distanse av Eskil Topland Duesund, denne gang fra 25 meter!

Jevnspilt omgang

Etter vi tar ledelsen jevner kampen seg mer ut, Grorud er oftere farlig frempå og det går bare fem minutter fra vi tar ledelsen til utligningen kommer. Det står seg 2-2 til det gjenstår 12 minutter av kampen. Etter småfarligheter fra begge lag kriger Jakob Kjølsrud seg fri fra motstander på høyresiden og kommer seg inn i 16-meteren, der finner han Lukas Skogsfjord med en pasning og Lukas setter ballen kontant i mål til 3-2! Stor jubel fra et to-sifret antall Jerv-supportere på tribunen.

De siste ti minuttene får Grorud trykket oss bakover og får noen muligheter til å utligne, men vi holder unna og kan glede oss over seieren i det dommeren blåser av kampen 2,5 minutter over tillagt overtid.

- Det er en sterk borteseier hvor mange leverer sterke prestasjoner og vi som kollektiv gjør en imponerende kamp, forteller hovedtrener Are Strømland som er strålende fornøyd med helgas prestasjon.

• 1-0 (15.min)
  • 1-1 (39.min) Eskil Topland Duesund, målgivende Snorre Flatebø
  • 1-2 (39.min) Eskil Topland Duesund, målgivende Bendik Sten Jacobsen
  • 2-2 (60.min)
  • 2-3 (78.min) Lukas Skogsfjord, målgivende Jakob Helland Kjølsrud

Vi gratulerer G16 med en sterk borteseier!